Msc internationale economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De globalisering van de wereldeconomie betekent dat de internationale economie speelt een fundamentele rol in een breed scala van loopbanen. De msc in de internationale economie is een geleerd graduate programma dat de gespecialiseerde en geavanceerde opleiding in de internationale economie, bereikt door middel van het leveren van gespecialiseerde cursussen in de handel theorie, handelsbeleid en econometrie biedt.

Als gevolg van onze onderwijs en onderzoek sterke punten op dit belangrijke gebied van de economie, zal dit MSc u een duidelijk begrip van onze wereld economie. Blootstelling aan de verschillende theoretische concepten en empirische analyses binnen deze sub-discipline, evenals andere kern en optionele modules, zult u worden voorzien van de analytische en kwantitatieve vaardigheden die nodig zijn om de recente ontwikkelingen in de wereldeconomie te onderzoeken - met name die met gevolgen voor het beleid .

Waarom deze cursus bestuderen

Studeren op een van de Department MSc programma zal u voorzien van een uitstekende reeks van gespecialiseerde en overdraagbare vaardigheden. U krijgt een geavanceerde opleiding in de speerpunten van de economie die op grote schaal worden gebruikt in de economische grondslag beroepen en, afhankelijk van welke opleiding je studeert op, ontvangt u ook een gespecialiseerde opleiding op gebieden die je programma relevant en nemen opties in andere gebieden die u interesseren.

Een ander doel binnen het Departement Economie is om studenten te voorzien van de nodige vaardigheden om te slagen als ze Birmingham vertrekken. Daartoe zijn wij van mening dat studenten en medewerkers werken samen om ervoor te zorgen studenten krijgen de beste intellectuele training mogelijk is en dat ze persoonlijke vaardigheden die overdraagbaar zijn naar de arbeidsmarkt te ontwikkelen. Dit betekent dat u, als een postdoctorale student, moet de verantwoordelijkheid voor je opleiding en diploma te nemen, net zoals wij, als medewerkers, hebben de verplichting om ons best doen om u te voorzien van de beste onderwijs we kunnen. Het is dit teamwerk die garandeert dat u zult genieten van uw tijd hier en krijgen het meeste uit het. Het lezen en het gebruik van dit handboek is de eerste stap tot het waarborgen van een succesvolle samenwerking tussen u en het personeel van de afdeling.

Aan het einde van uw jaar studeren met ons, zult u worden uitgerust met de vaardigheden die je nodig hebt om te beginnen aan een carrière in de economie of financiën, of naar een ander beroep in te voeren, waarbij de waardevolle overdraagbare vaardigheden en inzichten verkregen uit een-economische richting Masters graad. We hopen ook dat sommigen van u zal willen blijven op de afdeling om te studeren voor een onderzoeks-diploma.

Toelatingseisen

Een goede Honours degree (2: 1 of hoger) of gelijkwaardig in de economie of een aanverwante discipline. Je verwacht een goede training in de economie te hebben ontvangen, ten minste intermediair niveau, en een basiskennis van calculus en statistiek hebben.

Laatst bijgewerkt op jan 2017

Over de school

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation ... Lees meer

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation places them within an elite group of global business schools. Set in the university's attractive 'redbrick' campus, in the industrial heartland of Britain, the School is proud of its 100 year history and close links with local business. Lees Minder