msc internationale business: strategie en innovatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc International Business: Strategie en Innovatie (full-time en part-time)

&nbsp

In een snel veranderende zakelijke omgeving, een organisatie die de strategie en het vermogen tot innovatie zijn van essentieel belang voor de toekomstige levensvatbaarheid en het concurrentievermogen. Deze uitdagende baan, die een analytisch inzicht in de strategische beslissingen die bedrijven vandaag de dag en het belang van innovatie met de praktische toepassing van je kennis door middel van groepswerk en case studies combineert, bereidt u voor op leidende posities in het internationale bedrijfsleven.

Wat leert u?

&nbsp

Dit nummer bestrijkt een breed scala van onderwerpen van cruciaal belang voor een goed begrip van de strategische en innovatie beslissingen internationale bedrijven nodig hebben om te maken.Op strategisch niveau, zult u leren hoe u een analyse van de concurrentie van de markt van een bedrijf-omgeving uit te voeren, de studie van de voordelen van fusies en overnames en beschouwen gebieden zoals marketing, logistiek en investeringen. Op een innovatieve niveau zal je kijkt naar het proces van innovatie en ondernemerschap ventures. Je leert om kritisch en creatief te denken over de strategische zakelijke problemen en in staat om ze te zien in de juiste context binnen de bredere organisatie. Je leert om dit te doen zonder te verdwalen in de details.

&nbsp

Aan het einde van de track, zult u in staat om:

• onderhouden van een 'big-picture' overzicht van een onderneming en haar mogelijkheden
• begrijpen hoe de internationale zakelijke omgeving werkt
• erkennen het belang van innovatie voor om vóór te blijven
• werken in een team en communiceren in een multiculturele omgeving

&nbsp

&nbsp

Carrièremogelijkheden

&nbsp

Strategie en Innovatie richt zich op twee belangrijke aspecten van het internationale bedrijfsleven, maar niet gespecialiseerd in een specifiek operationeel gebied. Dit betekent dat een breed scala aan senior-level posities zal voor u open. U zult zeer aantrekkelijk zijn voor grote organisaties op zoek naar managers met een goede basis in het internationale bedrijfsleven en de mogelijkheid om het grote plaatje te zien.Echter, uw leiderschap en communicatieve vaardigheden ook een aanwinst voor kleinere bedrijven die op zoek zijn naar verder komen dan de eerste stadia van groei. U kunt er ook voor kiezen om een ​​consultancy bedrijf lid te worden of een eigen bedrijf te starten.

&nbsp

Afgestudeerden gevonden posities:

  • bedrijf of strategie adviesbureaus
  • grote multinationals
  • Kleine en middelgrote ondernemingen
  • de supply chain afdelingen
  • HRM-afdelingen
  • niet-gouvernementele organisaties
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The most international university in the Netherlands, stands out for its innovative approach to learning and international outlook. With 16,000 students and 4,000 staff, Maastricht University offers ... Lees meer

The most international university in the Netherlands, stands out for its innovative approach to learning and international outlook. With 16,000 students and 4,000 staff, Maastricht University offers a wide choice of academic programmes, all Lees Minder