msc International Business: finance (full-time en part-time)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc International Business: Finance (full-time en part-time)

&nbsp

Globalisering betekent dat het bedrijfsleven wordt steeds internationaler. En als gevolg, zo is de financiering. De huidige corporate managers worden geconfronteerd met een waaier van financiële problemen, variërend van investeringen naar salaris kwesties die ze nodig hebben om te kunnen begrijpen en te beheren. De Finance track zal u voorzien van essentiële zakelijke vaardigheden en uitgebreide financiële kennis om te kunnen opereren in deze internationale omgeving.

&nbsp

&nbsp

Wat leert u?

&nbsp

Finance geeft u een solide basis in de financiële processen die plaatsvinden in de huidige internationale bedrijven. Het spoor heeft betrekking op essentiële onderwerpen als corporate governance en risicomanagement en maakt u kennis met de investering de industrie en de financiële methoden van onderzoek.


Aan het einde van de track, zult u in staat om:

• analyseren en oplossen van een breed scala aan financiële problemen in een internationale bedrijfscontext
• gebruik maken van analytische en kwantitatieve instrumenten om de besluitvorming te processen te ondersteunen
• een financieel en strategisch sparringpartner op alle niveaus van een bedrijf

&nbsp

&nbsp

Carrièremogelijkheden

&nbsp

Als afgestudeerde met de vaardigheden om een ​​breed scala aan financiële problemen aan te pakken vanuit een zakelijk perspectief, zult u in de hoge vraag van internationale organisaties in verschillende sectoren. Uw begrip van financiële processen en hoe de financiële beslissingen worden genomen zorgen ervoor dat u een belangrijke sparring partner op hoog niveau.

&nbsp

Afgestudeerden gevonden posities:

&nbsp

  • internationale financiële instellingen
  • grote multinationals
  • adviesbureaus
  • regelgevende instanties

&nbsp

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The most international university in the Netherlands, stands out for its innovative approach to learning and international outlook. With 16,000 students and 4,000 staff, Maastricht University offers ... Lees meer

The most international university in the Netherlands, stands out for its innovative approach to learning and international outlook. With 16,000 students and 4,000 staff, Maastricht University offers a wide choice of academic programmes, all Lees Minder