Msc in windenergie systemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc in Wind Energy Systems

Dit MSc is voor ambitieuze ingenieurs die willen versterken, leiden en te transformeren de hoge groei van de mondiale windenergie-industrie.

Deze cursus biedt ingenieurs de mogelijkheid om te studeren aan een van Europa's grootste en meest toonaangevende Universitair kracht en energie technologie groepen - het Instituut voor Energie & Milieu.

Het Instituut is de thuisbasis van meer dan 200 medewerkers en onderzoekers voeren van strategisch en toegepast onderzoek in de belangrijkste technische en beleidsmatige aspecten van energie systemen. Het huisvest ook het Verenigd Koninkrijk de enige regering gefinancierde Centra voor doctoraatsopleiding in Wind & Marine Energy Systems, en Toekomst Macht Networks en Smart Grids, die beide zijn gewijd aan baanbrekend onderzoek en geavanceerde vaardigheden training.

Op deze cursus zult u het ontwikkelen en verbeteren van uw technische expertise van windenergie en verdiepen uw begrip van de technische, politieke en economische context van windenergie. Deze cursus zal u voorzien van een gevorderd niveau van kennis naar de huidige en toekomstige uitdagingen van deze spannende en dynamische sector aan te pakken.

Met links naar het Verenigd Koninkrijk en de wereldwijde bedrijfsleven en de industrie energie partners toets, zult u unieke toegang tot bedrijven in de voorhoede van windenergie ontwikkelingen.

U zult bestuderen

Er zijn twee semesters van de verplichte en optionele klassen, gevolgd door een drie maanden durende onderzoeksproject in een specialistisch gebied. Er is de mogelijkheid om dit uit te voeren door middel van concurrerende MSc industriële stages van onze afdeling.

De stages worden aangeboden in samenwerking met geselecteerde afdeling industriële partners, bijvoorbeeld ScottishPower, SmarterGridSolutions, SSE. U zult pakken real-world technische uitdagingen voor de partner, met bezoeken ter plaatse, de toegang en het verstrekken van relevante technische gegevens en / of faciliteiten, samen met een industrie mentor en academische supervisor.

Inhoud

Verplichte klassen (september-mei)

 • Wind Turbine Controle
 • Opdracht & Professional Studies
 • Power Systems & Wind Integration
 • Wind Turbine Technology

Keuzevakken

Kies ten minste drie uit deze lijst

 • Power Electronics, Machines & Toepassingen
 • Power System Design, Operation & Protection
 • Advanced Power System Analysis & Protection
 • High Voltage Technology & elektromagnetische compatibiliteit
 • Power Electronics Energie & Drive Control
 • Power System Economie, Markets & Asset Management
 • Inspection & Survey
 • Geografische Informatie Systemen
 • Milieueffectrapportage

De zomer (juni tot september)

 • MSc Research Project / Stage

Leren & onderwijs

We maken gebruik van een combinatie van onderwijs- en leermethoden waaronder interactieve lezingen, probleemoplossende tutorials en praktische projectmatige laboratoria. Onze technische en experimentele officieren zijn beschikbaar om te ondersteunen en begeleiden u op de individuele leerstof.

Elke module bestaat uit ongeveer vijf uur direct onderwijs per week. Om uw begrip van de technische en theoretische onderwerpen die in deze verbeteren, je verwacht te ondernemen nog eens vijf tot zes uur van zelfstudie, met behulp van onze web-based virtuele leeromgeving (MyPlace), wetenschappelijke tijdschriften en bibliotheekvoorzieningen.

Individuele modules worden geleverd door academische leiders, en met links naar het Verenigd Koninkrijk en wereldwijde industrie energie partners toets, zult u unieke toegang tot bedrijven in de voorhoede van windenergie ontwikkelingen. De onderwijs- en leermethoden gebruikt ervoor zorgen dat u zult niet alleen de technische technische expertise, maar ook communicatie, project management en leiderschap vaardigheden te ontwikkelen.

U zult ondernemen groepsprojecten. Deze zullen helpen om uw interpersoonlijke, communicatie en overdraagbare vaardigheden van essentieel belang om een ​​carrière in de industrie te ontwikkelen.

Toelatingseisen

Een eerste of bovenste tweede klasse Honours graad of een gelijkwaardige opleiding in elektronische, elektrische of mechanische engineering of verwante discipline (fysica, mechatronica, controle of systems engineering) van een erkende academische instelling.

Kandidaten van wie de eerste taal niet het Engels of die niet hebben toegezegd hun undergraduate cursus in het Verenigd Koninkrijk moet een recente UKBA-erkende Engels kwalificatie bezitten.

Engels Taal Eis

IELTS 6.5 of gelijkwaardig

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Our Faculty of Engineering is the biggest in Scotland. We're also one of the largest, best equipped engineering faculties in the UK.

Our Faculty of Engineering is the biggest in Scotland. We're also one of the largest, best equipped engineering faculties in the UK. Lees Minder
Glasgow , Aalborg , Hamburg + 2 Meer Minder