Msc in water en milieutechniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc in Water en Milieutechniek

Locatie: Abu Dhabi

The Water and Environmental Engineering Program in Masdar Institute is bedoeld om studenten te voorzien van een uitgebreide kennis van de uitdagingen achter een van de grondslagen van duurzame ontwikkeling - zorgen voor voldoende en rechtvaardige toegang tot schoon water. Door hun cursussen verwerven studenten technische en analytische vaardigheden die relevant zijn voor het analyseren van natuurlijke systemen, alsmede op water gebaseerde technologieën. Even belangrijk, zullen de studenten gespecialiseerde expertise in een bepaald aspect van dit gebied te ontwikkelen door het ontwikkelen van hun eigen individuele onderzoeksproject. Multi-disciplinair onderzoek wordt sterk aangemoedigd en ondersteund bij Masdar Institute, zodat studenten een unieke kans om samen te werken met de faculteit uit de hele universiteit.

Programma Learning Outcomes

Na voltooiing van de Water & Environmental Engineering Master of Science programma worden afgestudeerden verwacht dat zij de volgende resultaten te bereiken:

 • Succesvol toe te passen geavanceerde concepten van de fundamentele wetenschappen en techniek te signaleren, formuleren, en complexe water en milieu-technische problemen op te lossen, en begrijpen van de impact van dergelijke oplossingen op duurzame ontwikkeling.
 • Succesvol toe te passen geavanceerde concepten van water en milieu-engineering en de fundamentele wetenschappen te ontwerpen, te analyseren, en de ontwikkeling van technologieën, processen of systemen om de gewenste behoeften van de samenleving, zowel professioneel en ethisch te voldoen.
 • Gebruik een geavanceerde en strikte aanpak voor het opzetten en uitvoeren van experimenten, en de analyse en interpretatie van experimentele gegevens.
 • Wees goed geïnformeerd over hedendaagse vraagstukken en onderzoek uitdagingen / kansen met betrekking tot water en milieu-engineering, en het voeren van een leven lang leren op de hoogte van dergelijke kwesties.
 • Gebruik geavanceerde technieken, vaardigheden en moderne wetenschappelijke en engineering tools voor problemen in verband met de beroepspraktijk op het gebied van water en milieu-engineering.
 • Communiceer effectief en professioneel in schriftelijke en mondelinge vorm, zowel individueel en als lid van een multidisciplinair team.

Onderzoek

Onderzoek bij Masdar Institute is sterk multi-disciplinair en de Water and Environmental Engineering Program is geen uitzondering. Docenten, studenten en onderzoekers uit de hele Masdar Institute hebben de mogelijkheid om samen te werken aan onderwerpen als ontzilting geavanceerde technologie, high-efficiency water distributie en het gebruik, integraal waterbeheer en energiebeleid en vele andere onderwerpen.


In Abu Dhabi en de omliggende regio, strategieën voor het beveiligen van een duurzame levering van zoet water en efficiënt watergebruik levering en het gebruik zijn kritische factoren voor het inschakelen van de ontwikkeling van de regio. In de Verenigde Arabische Emiraten, zijn water- en energievoorziening nauw met elkaar verbonden als gevolg van het overwicht van ontzilting als de optie primaire aanbod. De werkzaamheden op dit gebied, met het potentieel voor het gebruik van alternatieve energie technologieën voor het toevoeren van zoet water is een stimulerende gebied van het huidige onderzoek.

Leerplan

Alle studenten voor alle programma's zijn verplicht om vier kernprogramma cursussen te volgen. Bovendien moet elke student volgende doen:

 • Drie keuzevakken uit een programma met de goedkeuring van adviseur
 • Één universiteit kernvak - Sustainable Energy
 • 24 studiepunten van de thesis (3 voor 1 jaar Fall, 3 voor 1 jaar van de lente; 6 voor de zomer, 6 voor het 2e jaar Fall, 6 voor het 2e jaar Spring)

Toelatingseisen

 • Een relevante undergraduate degree - undergraduate graden moet zijn op het gebied van wetenschap, techniek of informatica
 • CGPA - De minimaal vereiste voor overweging voor opnames is 3,0 op een schaal van 4,0
 • GRE scores - De minimale score vereist op de GRE Quantitative ligt op 700 (of 155 op de nieuwe schaal). Er is geen cut-off score voor de verbale en analytische, maar deze scores zijn ook belangrijk en geëvalueerd. De GRE examen kan geen afstand worden gedaan.
 • TOEFL (of academische IELTS) - De minimum TOEFL-score nodig is 91 (Internet-based) op de internationale TOEFL. Equivalent papier / computer-based TOEFL wordt ook geaccepteerd. De TOEFL kan alleen worden afgeweken voor Engels als moedertaal. De minimale academische IELTS score nodig is 6,5.
 • Hoge cijfers en scores zijn een voorwaarde, maar zijn geen garantie voor toelating. Toelating normen zijn in overeenstemming met die van het MIT.
Laatst bijgewerkt op feb 2016

Over de school

Masdar Institute of Science and Technology is the world’s first graduate-level university dedicated to providing real-world solutions to issues of sustainability. A world-class research-driven univers ... Lees meer

Masdar Institute of Science and Technology is the world’s first graduate-level university dedicated to providing real-world solutions to issues of sustainability. A world-class research-driven university, the Institute focuses on the science and engineering of advanced alternative energy, environmental and sustainability technologies. Lees Minder