Lees de Officiële Beschrijving

De masteropleiding in de Toegepaste ethologie en dierlijke biologie bezig met het gedrag van dieren en de biologie van een toegepaste perspectief, met inbegrip van problemen in verband met het houden van dieren in gevangenschap. Studenten krijgen een goede praktische kennis van de centrale thema's van het programma, zoals de biologie van stress en zijn rol in het welzijn van dieren, de gevolgen van domesticatie op het gedrag van dieren, de fysiologie van gedrag, en het behoud biologie.

Het programma wordt gegeven in samenwerking met Kolmården Wildlife Park, een van de grootste en meest gerenommeerde dierentuinen in Zweden. Een aantal van het onderwijs sessies worden gehouden in de dierentuin waar studenten krijgen de eerste hand kennis van ervaren zoölogen.

programma beschrijving

De masteropleiding in de Toegepaste ethologie en dierlijke biologie bezig met het gedrag van dieren en de biologie van een toegepaste perspectief, met inbegrip van problemen in verband met het houden van dieren in gevangenschap. Studenten krijgen een goede praktische kennis van de centrale thema's van het programma, zoals de biologie van stress en zijn rol in het welzijn van dieren, de gevolgen van domesticatie op het gedrag van dieren, de fysiologie van het gedrag en het behoud biologie.

Het programma wordt gegeven in samenwerking met Kolmården Wildlife Park, een van de grootste en meest gerenommeerde dierentuinen in Zweden. Een aantal van het onderwijs sessies worden gehouden in de dierentuin waar studenten krijgen de eerste hand kennis van ervaren zoölogen.

Het programma biedt studenten met een goed begrip van de theorie en methoden van de toegepaste ethologie en verbreedt hun begrip van de biologie door middel van cursussen, zoals:

  • Theory of Applied Ethologie
  • Methods of Applied Ethologie
  • Behavioural Neurobiologie
  • Gedrag Genetics
  • Zoobiology
  • Primate Ethologie
  • In situ Conservation Biology

In aanvulling op de klas lezingen en seminars, krijgen de studenten de kans om deel te nemen aan hands-on projecten in verband met onderzoek van de dieren in gevangenschap omgevingen.

Het belangrijkste onderdeel van het programma is een een-jarige opleiding project waarbij de leerlingen toe te passen hun theoretische en methodologische kennis.

Na het voltooien van het programma zullen de studenten goed op de hoogte zijn theorieën over het gedrag van dieren en biologie en zij zullen een dieper begrip van dierenwelzijn en natuurbehoud hebben. Verder zullen ze worden opgeleid om te plannen, te implementeren en te presenteren een wetenschappelijk onderzoek in het wetenschappelijke veld van het programma.

Carrièremogelijkheden

Voltooide studies in aanmerking komen studenten voor postdoctorale opleiding op het doctoraal niveau. Niet-academische opties omvatten die werkzaam zijn binnen de overheid en internationale dier of milieu-instanties. Afgestudeerden kunnen dierenwelzijn inspecteurs, wild natuurbeschermers of adviseurs voor dierentuinen en particuliere bedrijven.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 22 andere vakken van Linköping University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
252,000 SEK
Alle anderen (per studiejaar); Burgers van binnen de EU / EER en Zwitserland: Geen collegegeld
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019