Lees de Officiële Beschrijving

Dit Systems Engineering programma is ontwikkeld als een practice-based systems engineering (PBSE) suite van cursussen waar de Universiteit presenteert de theoretische achtergrond en de deelnemende brancheorganisaties, waarin de studenten werkzaam zijn, bieden mogelijkheden om het materiaal toe te passen op echte projecten. De systems engineering wereld, gezien door de International Council on Systems Engineering (INCOSE), is zich van document-centric aanpak van Model-based systems engineering (MBSE). Veel internationale projecten gebruikt MBSE en hulpmiddelen zijn tegenwoordig overal verkrijgbaar. MBSE vereist een curriculum dat een nieuw ras van system engineers voorbereidt. Voor het ontwikkelen van MBSE-vaardigheden is er een noodzaak om de focus van systeemtechnische processen en management te verleggen naar een technische component die het "hoe moet" (vaardigheid) aanpakt. Dit programma vergemakkelijkt deze verschuiving.

Curriculum Outline / Modules onderwezen

Er zijn zes modules die onderdeel van het PBSE programma vormen:

  1. Inleiding tot systems engineering (voorwaarde voor andere modules).
  2. Requirements Analyse
  3. architectuur
  4. Systems engineering beheer
  5. Modellering en simulatie
  6. Implementatie, integratie, verificatie en validatie.

Andere postdoctorale opleidingen kan worden vervangen voor een aantal van deze cursussen. De cursussen worden ook aangeboden als stand-alone korte cursussen via de Transnet Centre for Systems Engineering, gevestigd in de Faculteit Ingenieurswetenschappen en de Gebouwde Omgeving bij Wits

Sluitingsdata

  • 31 mei 2018
  • 31 oktober 2018

DUUR

Het programma wordt aangeboden in deeltijd bestaande uit cursussen en een onderzoeksproject.

Carrière

Systeemtechniek is een kritisch vermogen voor het engineeren van grote, complexe projecten in de Zuid-Afrikaanse industrie, zoals elektriciteitsopwekking, transport, ruimtevaart, constructie. Systeemingenieurs met de juiste competentieniveaus zijn schaars, niet alleen in Zuid-Afrika, maar ook internationaal.

Toelatingseisen

Inschrijving criteria / Toelating

Een 4-jarige opleiding tot ingenieur (of gelijkwaardig) Minstens 3 jaar relevante werkervaring in de industrie. Werkzaam in een organisatie waar het materiaal kan worden toegepast.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 16 andere vakken van University of the Witwatersrand »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
Deadline
Vraag informatie aan
31 May 2018, 31 October 2018
Op locaties
Op datum
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
31 May 2018, 31 October 2018

Feb. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
31 May 2018, 31 October 2018
Einddatum