Lees de Officiële Beschrijving

Is deze cursus voor jou?

De MSc is een drie semester geleerd programma in de informatica die zich richt op onderwerpen die van toepassing zijn op Systems en Software Security. Deze worden gevolgd door een scriptie waarin de student zal de mogelijkheid bieden om een ​​scala van onderwerpen die in de les deel van het programma aan een uitgebreide kennis en kunde op dat gebied aan te tonen van toepassing. Het proefschrift zal normaal worden afgerond binnen één tot twee extra semester.

Vanuit de industrie gezien, werd dit programma ontwikkeld in samenwerking met de IT-industrie in het noord-westen en met Pramerica in het bijzonder. Het doel van het ontwikkelen van de cursus is om een ​​aanbod van hooggeschoolde en ervaren afgestudeerden voor de belangrijkste werkgevers lokaal en heel Ierland te waarborgen. Het bestaan ​​van de cursus en de plaatsing weerspiegelt de inzet van werkgevers om dit vakgebied. Afgestudeerden van deze cursus kunt verwachten om aantrekkelijke werkgelegenheid lokaal en nationaal te vinden.

Opmerking: Studenten kunnen ervoor gekozen om de cursus te verlaten na de eerste 60 studiepunten (onderwezen modules) en zal een exit-award van een Post-Graduate Diploma in Computing in systemen en software Beveiliging verkrijgen. Studenten die op blijven het proefschrift zal een MSc in Computing in systemen en software Beveiliging verkrijgen voltooien.

Leerresultaten

Na afloop van de cursus zal de afgestudeerde in staat zijn om:

  • Beoordelen discipline expertise in het berekenen van principes en concepten en van veilige codering en de infrastructuur in het bijzonder.
  • Kritisch te analyseren en evalueren van een breed scala van computing-gerelateerde technologieën en hun toepassingen met de nadruk op veilige technologieën.
  • Evalueren, synthetiseren, te verdedigen en te bespreken van onderzoek, ontwikkeling en toepassing van computertechnologie op een gestructureerde, met redenen omkleed en coherente wijze
  • Evalueer de toepassing van computertechnologie in haar economische, juridische, sociale en ethische context.
  • Effectief werken als autonoom individu of als onderdeel van een team.

Follow-on cursussen

  • Progressie naar programma's die leiden tot een doctoraat (door onderzoek), zijn intern beschikbaar op LYIT of via een reeks van andere technologische instituten en universiteiten in Ierland en in het buitenland.
  • Progression internationaal sommige tweede cyclus (bv 'Bologna Masters') opleidingen.
Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum