Lees de Officiële Beschrijving

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Bevorder je vaardigheden met de MS in organisatorisch leiderschap

Verrijk je ondernemend innovaties en organische groei van uw bedrijf met de Master of Science in Organizational Leadership and Entrepreneurship graad. Aangeboden door de Colangelo College of Business, leren strategieën die groei van de activiteiten en de omzetstijging rijden. Deze master in het organisatorische leiderschapsprogramma is gericht op marketing- en verkoopbenaderingen om uw product of bedrijf te helpen groeien.

In deze masteropleidingen in het ondernemerschapsprogramma stelt u in staat om de vaardigheden aan te passen die nodig zijn om een ​​succesvol bedrijfsmodel te ontwikkelen, te bouwen en onderhouden voor de 21e eeuwse economie. Door middel van een rigoureuze curriculum, leer je het gedrag om marketing en verkoop van een product of dienst te versterken, met behulp van op onderzoek gebaseerde studie. De besprekingen onder leiding van deskundige docenten kunt u een verdiept inzicht in concepten zoals de ontwikkeling van de klant, analytics en web-based marketing strategieën te krijgen.

degree Outcomes

Studie Business Growth and Leadership Strategies
De MS in organisatorische leiderschap en ondernemerschap is gericht op innovatieve, creatieve marketing- en verkoopbenaderingen om u te helpen bij het aanwenden van strategieën die op lange termijn zakelijk succes garanderen. Cursussen vormt de basis voor dienend leiderschap als ethisch handelen vanuit een christelijk wereldbeeld. Tijdens de laatste cursus van uw meesters in het ondernemerschapsprogramma bevordert u een levensvatbare innovatie, bereidt u een voorstel voor belanghebbenden op, formuleert u strategieën voor het beheren van het bedrijfsmodel en presenteert u uw plan nadat deze is afgerond.

Wat je leert

Ontdek Masters in Organizational Growth and Leadership Curriculum
De MS in het organisatorische leiderschap en ondernemerschap opleiding omvat een breed scala aan onderwerpen en leerdoelen in het bedrijfsleven om u te helpen de volgende competenties te behalen:

  • Intrapreneurial en ondernemende concepten om de verkoop van producten en diensten te verhogen
  • Commercialisering van innovatie
  • Aandeelhouder rapportage en beleid

Uitkomsten carrière

Bevorder Bedrijfsgroei met een MS in Organizational Leadership and Entrepreneurship
De meesters in de organisatorische leiderschap diploma bereidt u voor om een ​​bedrijfscarrière te starten of te verrijken. Dit programma is ideaal voor ondernemers, marketing leiders, business development strategen, sales professionals en leiders op zoek naar groei in hun organisatie.

programma Locaties

Online
Volg een opleiding van de volgende generatie met een online diploma van de Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond
De avondprogramma's van de Grand Canyon University voldoen aan de eisen van werkende professionals die de voorkeur geven aan een persoonlijke leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

Openbaarmaking van online en avondprogramma's

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 51 andere vakken van Grand Canyon University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet