Msc in ondernemerschap, innovatie & technologie

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom deze cursus?

Volgens het tijdschrift Wired, een aantal van de meest dynamische en boeiende carrière mogelijkheden kan op dit moment te vinden in het opstarten en kleine zakelijke sectoren. Een toenemend aantal afgestudeerden kiezen ervoor om te werken voor innovatieve ondernemende ventures in plaats van de meer traditionele graduate banen te streven. De Strathclyde MSc in Ondernemerschap, Innovatie & Technologie plaatst afgestudeerden voor de kromme als het gaat om het bezit van de vaardigheden en kennis die nodig is om een ​​effect in deze snel-bewegende maken en snel evoluerende banen markt.

Geleverd in een periode van 12 maanden, de MSc Entrepreneurship, Innovation & Technology is een zeer praktische, carrière gerichte programma dat de wereldwijde vraag naar talentvolle ondernemers en degenen die werkzaam zijn voor ondernemende ventures adressen.

Het ethos van de cursus is dat rigoureuze cutting-edge theoretische kennis moet worden gecombineerd met een speciale focus op het ontwikkelen van de praktische vaardigheden die nodig zijn om met succes deel te nemen in het ondernemerschap. Als een student op de cursus, zult u worden ingebed in een van de toonaangevende technische universiteiten in Europa en zal diepe betrokkenheid bij een dynamische innovatie-ecosysteem hebben.

Door middel van een unieke virtuele incubatie programma, in samenwerking met de Universiteit van Waterloo in Canada, zult u directe blootstelling aan Canada's wereldwijd toonaangevende Technology Triangle krijgen.

Wat u zult bestuderen

Het programma omvat een mix van theorie en praktijk-tool gebaseerd modules naast een unieke reeks innovatieve 'lab' sessies die zich richten op het ontwikkelen van gespecialiseerde hard en soft skills.

De mate is opgedeeld in drie secties die een afspiegeling is van een real-world startup scenario zijn:

  • Ideation: In semester één, zult u zich richten op creativiteit, de gelegenheid erkenning en data-analyse vaardigheden
  • Road Testen: In semester twee, zal de aandacht richten op de oprichting van een nieuwe onderneming en het waarborgen van de levensvatbaarheid markt van een prototype van een product / dienst
  • Commercialisering: In de laatste semester, zult u werken aan een gedetailleerde innovatief project in samenwerking met de Universiteit van Waterloo, Canada, het simuleren van het brengen van een product op de markt.

Grote projecten

De MSc Entrepreneurship, Innovation & Technology graad bevat een unieke 60 studiepunten hands-on project dat wordt uitgevoerd in samenwerking met de University of Waterloo. Tijdens dit project, zult u werken aan een innovatie uitdaging en zal de tools en technieken die je hebt geoefend opzichte van het voorgaande jaar toe te passen. Met behulp van Waterloo Virtual Incubation Platform, zul je pitchen aan ervaren venture capitalists en andere potentiële investeerders in het Verenigd Koninkrijk en de Canadese ecosystemen.

Student wedstrijden

Je wordt verwacht om deel te nemen aan nationale en internationale ondernemerschap en innovatie prijzen. Strathclyde University heeft een sterk track record van succes in verschillende prestigieuze wedstrijden en er zijn veel gratis support netwerken in plaats om studenten te helpen met hun inzendingen.

The Hunter Centre for Entrepreneurship zal een speciale universiteit prijsuitreiking voor het beste project.

Strathclyde Ondernemend Netwerk

De universiteit van Strathclyde is de thuisbasis van de Strathclyde Entrepreneurial Network, een wereldwijd netwerk ter ondersteuning van de huidige studenten en afgestudeerden. Het netwerk heeft gesteund vele internationaal succesvolle student en graduate bedrijven en de jouwe kan de volgende zijn!

Toelatingseisen

Eerste of tweede klas Honours diploma of gelijkwaardig, in een onderwerp. Er is geen vereiste voor eerdere werkervaring.

Eisen Engels taal

Voor aanvragers wier eerste taal niet Engels is, een IELTS minimum totale band score van 6,5 (met geen enkele individuele test score onder 5.5) is vereist.

Carrière

Afgestudeerden van de MSc Entrepreneurship, Innovation & Technology wordt verwacht om werk te vinden in een verscheidenheid aan spannende rollen. Dit kan inhouden:

  • de oprichting van een startup
  • werken in een ondernemende ecosysteem ondersteunende rol
  • de overname van een familiebedrijf
  • werken voor een high-groei van het MKB
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... Lees meer

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Lees Minder
Glasgow , Athene , Zürich , Singapore , Dar es Salaam , Manama , Kuala Lumpur , Petaling Jaya , muskaatdruif , muskaatdruif , Dubai , Abu Dhabi , Milaan , München , Beijing , Toulouse + 15 Meer Minder