Msc in milieu en duurzaamheid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

DE UNIVERSITEIT

De International Hellenic University is Griekenland de eerste State University, waar de programma's uitsluitend in het Engels gegeven.
Het trekt al een sterke internationale academische docenten en excellente studenten uit Zuidoost en andere Europese landen en de Zwarte Zee.
Als een staat universiteit, worden alle diploma's erkend door de regering en worden opgenomen in de Europese Unie en internationaal.

De cursus

De IHU MSc in Environmental Management en Duurzaamheid richt zich op het begrijpen van de huidige status en toekomstige trends in duurzame ontwikkeling en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het programma biedt de nodige theoretische achtergrond voor het begrijpen van het concept van duurzame ontwikkeling in relatie tot het functioneren van bedrijven en organisaties en de toegepaste instrumenten en technieken om duurzame praktijken in hun beheer te integreren. Het programma biedt twee stromen van specialisatie: - milieubeheer - Duurzaam Toerisme Management

De Core Modules

 • Inleiding tot de Environmental Science en duurzame ontwikkeling
 • Zakelijke en Milieu
 • Inleiding tot de Milieu-economie en beleid
 • Kwantitatieve en onderzoeksmethoden

Studenten die ervoor kiezen om de Environmental Management stroom te volgen zijn verplicht om de volgende vier modules te voltooien:

 • Environmental Management Systems, Auditing and Assessment
 • Milieueffectrapportage
 • Milieu-, CBA
 • Internationaal Milieubeleid, governance, instellingen en belanghebbenden

Studenten die ervoor kiezen om de stroom duurzaam toerisme te volgen zijn verplicht om de volgende vier modules te voltooien:

 • Strategic Management in Hospitality en Toerisme
 • Strategische Marketing voor duurzaam toerisme
 • The Economics of Sustainable Tourism
 • Duurzame Systems Performance Measurement in de Horeca en Toerisme

De keuzemodules

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Rapportage Strategische Planning Milieuwetgeving Industrial Ecology and Life Cycle Assessment duurzame productie en consumptie Klimaatverandering en energie Strategies Duurzaam Toerisme Planning Alternatief toerisme Bestemming en Event Ontwikkeling Ondernemerschap in toerisme en hospitality Een keuzevak uit een ander programma IHU Consulting project (verdringen 2 keuzevakken)

De consulting project

Tijdens het derde kwartaal, hebben de studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan een consulting project aan de Stroom ze zijn toegetreden relevant. Studenten, georganiseerd in groepen, het nemen van een echte probleem van een bepaalde onderneming of organisatie, ze analyseren en ze bieden concrete en praktische oplossing (en). Elke groep van studenten wordt geleid en begeleid door een bestuurslid van de onderneming of organisatie. Het eindrapport wordt kritisch beoordeeld door een lid van de faculteit en gepresenteerd in aanwezigheid van vertegenwoordigers van alle deelnemende bedrijven en organisaties.

Het proefschrift

In het laatste semester, studenten kiezen voor een scriptie onderwerp aan de Stroom ze hebben zich in het tweede semester relevant. Het onderwerp wordt gekozen door de student met input en advies van een faculteit die optreedt als de toezichthouder, in nauwe samenwerking met de student. Het proefschrift is een individuele 10.000-woord papier van originele wetenschappelijke (theoretische of toegepaste) werk, dat na voltooiing voor het onderzoek en de goedkeuring wordt ingediend door een drie-lid commissie onder voorzitterschap van de student-adviseur.


Het aanvragen van de MSc in Duurzame Ontwikkeling

Om in aanmerking voor de MSc in Duurzame Ontwikkeling aan de IHU, worden de kandidaten verplicht om te hebben:

 • een goede universitaire graad in een relevant onderwerp van een erkende universiteit
 • het bewijs van het Engels competentie (Proficiency of recent verworven IELTS of TOEFL)
 • twee academische referenties

Een persoonlijk onderhoud kan worden verlangd.

Toepassingen zijn open tot alle beschikbare plaatsen gevuld zijn. Daarom moet u zo snel mogelijk van toepassing op plaats beschikbaarheid te garanderen. De cursussen starten elke oktober.
Nu toepassen!

Voor meer informatie kunt u gebruik maken van de volgende gegevens:

School of Economics and Business Administration
T: +30 2310 807 528
F: +30 2310 474 520

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The International Hellenic University (IHU) was established by Law No. 3391 in October 2005 and is based in Thessaloniki, Greece. The IHU is Greece’s first state university, where programmes are taugh ... Lees meer

The International Hellenic University (IHU) was established by Law No. 3391 in October 2005 and is based in Thessaloniki, Greece. The IHU is Greece’s first state university, where programmes are taught exclusively in English. Lees Minder