Msc in microsystemen techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc in Microsystems Techniek

Locatie: Abu Dhabi

Micro-elektronische apparaten en circuits zijn de fundamentele bouwstenen in het enorme aanbod van communicatie en informatie technologieën die onze wereld hebben veranderd, en die mogelijk de huidige en toekomstige veranderingen in energie, embedded systemen, medische elektronica en grootschalige systemen.


Met het oog op onderzoek, ontwikkeling en commercialisering van toekomstige systemen te rijden, zijn ingenieurs nodig die zowel de onderliggende halfgeleider-apparaat en de fabricage technologie en de toepassing van deze apparaten in het ontwerp van geïntegreerde schakelingen en systemen te begrijpen. De missie van de Microsystems Engineering Program van Masdar Institute is om een ​​regionale en mondiale centrum voor micro-elektronica die rijdt leading edge onderzoek en onderwijs zowel in bestaande en nieuwe richtingen te maken. Deze variëren van state-of-the-art geïntegreerde schakeling fabricage en gieterij-technologie om nieuwe apparaat concepten, het verstrekken van nieuwe mogelijkheden, om circuits en systemen brengen van nieuwe functionaliteit en mogelijkheden voor kritische industriële en mondiale behoeften, waaronder energie en medische technologieën.

De Microsystems Engineering Program biedt studenten de fundamentele kennis, vaardigheden en opleiding die nodig zijn voor een succesvolle carrière in de industrie of academische rollen die voortbouwen op en uit te breiden halfgeleider en geïntegreerde schakeling technologie. Afgestudeerden van het programma zal goed voorbereid zijn om samen te werken, uit te voeren onafhankelijk en multidisciplinair onderzoek, effectief te communiceren en hun rol te erkennen bij het oplossen van mondiale uitdagingen door de ontwikkeling van nieuwe technologieën en toepassingen

Programma Learning Outcomes

Na voltooiing van de Microsystems ingenieurswetenschappen Master of Science programma worden afgestudeerden verwacht dat zij de volgende resultaten te bereiken:

 • Succesvol toe te passen geavanceerde concepten van de fundamentele wetenschappen en techniek te identificeren, te formuleren en oplossen van complexe microsystemen technische problemen.
 • Succes geavanceerde concepten van microsystemen techniek toepassen bij de analyse, het ontwerp en de ontwikkeling van systemen, componenten of processen om de gewenste behoeften van de samenleving professioneel en ethisch te voldoen.
 • Maken gebruik van een geavanceerde benadering voor het ontwerpen en uitvoeren van experimenten, en om gegevens te analyseren en te interpreteren.
 • Wees voortdurend bewust van de hedendaagse vraagstukken en onderzoek de mogelijkheden / uitdagingen in verband met energie en duurzaamheid en het voeren van een leven lang leren in het veld en in de fundamenten van andere verwante disciplines.
 • Gebruik geavanceerde technieken, vaardigheden en moderne wetenschappelijke en technische software voor de beroepspraktijk.
 • Effectief te communiceren in schriftelijke en mondelinge vorm, zowel individueel en als lid van een multidisciplinair team.

Onderzoek

Microsystems onderzoek aan Masdar Institute onderzoekt halfgeleiders en fabricage technologieën, en het creëren van nieuwe elektronische en fotonische circuits en systemen concepten. Dit zal een middel dat blijvende prestaties en productie doorbraken onderliggende communicatie- en informatiesystemen voldoen. Onderzoek naar apparaten en processen omvat het ontwerp en de analyse van nieuwe structuren voor het schakelen - de uitbreiding van de schaal van apparaten in de nanoschaal, en de ontwikkeling van materialen verwerken en fabricage integratie zal deze apparaten aan commerciële toepassing te brengen, inclusief de integratie van fotonische en elektronische elementen. Alternatieve apparaten voor Power Conversion, communicatie, sensing, aansturing en nieuwe functionaliteiten zullen worden onderzocht. Onderzoek in circuits en systemen inhoudt onderzoeken nieuwe architecturen voor digitale, analoge en gemengde signaalverwerking van informatie en voor het waarnemen en interactie met de menselijke en fysieke omgeving. De belangrijkste gebieden van het circuit het onderzoek te betrekken alternatieve analoge architecturen en ultralage-power digitale schakelingen voor embedded toepassingen.

Leerplan

Alle studenten voor alle programma's zijn verplicht om vier programma kern cursussen te nemen. Bovendien moet elke student volgende doen:

 • Drie keuzevakken uit een programma met de goedkeuring van adviseur
 • Één universiteit kernvak - Sustainable Energy
 • 24 studiepunten van de thesis (3 voor 1 jaar Fall, 3 voor 1 jaar van de lente; 6 voor de zomer, 6 voor het 2e jaar Fall, 6 voor het 2e jaar Spring)

Toelatingseisen

 • Een relevante undergraduate degree - undergraduate graden moet zijn op het gebied van wetenschap, techniek of informatica
 • CGPA - De minimaal vereiste voor overweging voor opnames is 3,0 op een schaal van 4,0
 • GRE scores - De minimale score vereist op de GRE Quantitative ligt op 700 (of 155 op de nieuwe schaal). Er is geen cut-off score voor de verbale en analytische, maar deze scores zijn ook belangrijk en geëvalueerd. De GRE examen kan geen afstand worden gedaan.
 • TOEFL (of academische IELTS) - De minimum TOEFL-score nodig is 91 (Internet-based) op de internationale TOEFL. Equivalent papier / computer-based TOEFL wordt ook geaccepteerd. De TOEFL kan alleen worden afgeweken voor Engels als moedertaal. De minimale academische IELTS score nodig is 6,5.
 • Hoge cijfers en scores zijn een voorwaarde, maar zijn geen garantie voor toelating. Toelating normen zijn in overeenstemming met die van het MIT.
Laatst bijgewerkt op feb 2016

Over de school

Masdar Institute of Science and Technology is the world’s first graduate-level university dedicated to providing real-world solutions to issues of sustainability. A world-class research-driven univers ... Lees meer

Masdar Institute of Science and Technology is the world’s first graduate-level university dedicated to providing real-world solutions to issues of sustainability. A world-class research-driven university, the Institute focuses on the science and engineering of advanced alternative energy, environmental and sustainability technologies. Lees Minder