Msc in mens-techniek interactie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Technologische ontwikkeling biedt nieuwe mogelijkheden om het dagelijks leven meer gezond, veilig, begrijpelijk, onafhankelijke, leuk en comfortabel. Nieuwe technologieën bieden ons bijvoorbeeld energie en duurzame oplossingen voor de omgeving waarin we leven alsmede instrumenten voor ouderen om langer op hun eigen leven te verbeteren. Verder zijn er nieuwe technologieën geven ons nieuwe communicatiemiddelen en nieuwe manieren van entertainment. Voorbeelden zijn smart phones, ambient intelligence en smart homes, online winkelen en gemeenschappen, 3D-televisie en hernieuwbare energietechnologieën zoals waterstoftechnologie en biomassa.

Voor deze technologieën om echt succesvol te zijn, zullen de mensen moeten in staat zijn om ze te gebruiken op de juiste evenals vertrouwen, aanvaarden en goedkeuren hen. Als Human-Technology Interaction engineer ben je meestal bezig met onderwerpen die een diepgaande kennis van zowel de menselijke en technologische aspecten vereisen. U leert over usability, ergonomie, perceptie, cognitie, besluitvorming, sociale psychologie, consumentengedrag en het milieu psychologie. Tegelijkertijd, als een Human-Technology Interaction ingenieur, zult u een grondige kennis van de technologie nodig. Daarom zal een substantieel deel van de masteropleiding bestaat uit technische cursussen op het gebied van uw interesse.

Wilt u uw visie op de technologie te verbreden en ben je geïnteresseerd in de technologie vanuit het perspectief van de gebruiker? Dan is dit Master Program een ​​goede keuze voor u!

Met een bachelordiploma in 'Innovation Sciences' of 'Technische Bedrijfskunde voor de Gezondheidszorg', kunt u rechtstreeks aanmelden voor de masteropleiding.

Laatst bijgewerkt op aug 2016

Over de school

Eindhoven University of Technology (TU/e) is a worldwide top 100 research university specializing in engineering science & technology. Our education, research and knowledge valorization contribute ... Lees meer

Eindhoven University of Technology (TU/e) is a worldwide top 100 research university specializing in engineering science & technology. Our education, research and knowledge valorization contribute to science for society: solving the major societal issues and boosting prosperity and welfare by focusing on the Strategic Areas of Energy, Health and Smart Mobility... Lees Minder