Msc in internationale accounting en finance

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom deze cursus?

Het programma is voor afgestudeerden die hun eerdere studie van de boekhouding te verbreden of voor degenen die al werkzaam zijn in de boekhouding of finance.

De cursus geeft u een internationaal perspectief op de theorie en de praktijk van de boekhouding. Je zult financieel beheer en effectenmarkten te bestuderen. Er is een bijzondere aandacht voor het streven naar harmonisatie met de internationale boekhoudnormen en de impact van de toonaangevende standaard-setting autoriteiten.

De cursus biedt u:

 • een internationaal perspectief op de boekhouding theorieën van het inkomen en de waarde
 • kritisch bewustzijn van de internationale normen en de uitvoering accounting
 • goed begrip van de financiële theorie en analyse
 • appreciatie van de aard en het functioneren van de financiële markten en instellingen
 • mogelijkheid om analytische technieken toe te passen in de praktijk

U zult bestuderen

De onderwezen onderdeel van de cursus wordt behandeld in de eerste twee semesters. Core modules omvatten Principes van Financiën en Accounting & Financial Analysis. Keuzemodules omvatten Advanced Corporate Finance en toepassingen Advanced Accounting.

Het onderzoeksproject zal nemen van de derde (zomer) semester.

Je wordt beoordeeld op je vermogen om te selecteren en relevante theorie en onderzoeksmethoden toepassen. Deze werkzaamheden kunnen worden gekoppeld aan een vraag van, of op te lossen probleem voor een werkgever.

Proefschrift of drie onderzoeksprojecten (MSc alleen)

Je werkt op ofwel een reeks van onderzoeksprojecten of een proefschrift, ondersteund door een academische supervisor. U kunt een onderwerp uit het brede scala van onderwerpen die op het programma te kiezen.

Je wordt beoordeeld op je vermogen om te selecteren en relevante theorie en onderzoeksmethoden toepassen. Deze werkzaamheden kunnen worden gekoppeld aan een vraag van, of op te lossen probleem voor een werkgever.

Inrichting

Strathclyde bekroonde Business School is een van de grootste instellingen in zijn soort in Europa. We hebben ongeveer 200 wetenschappelijke medewerkers en meer dan 3000 full-time studenten.

De afdelingen en gespecialiseerde eenheden werken samen om een ​​dynamische, volledig afgerond en gevarieerd programma van gespecialiseerde en multidisciplinaire postdoctorale opleidingen bieden.

De MSc International Accounting & Finance is in de CFA Institute University Recognition Program geaccepteerd. Deze status wordt toegekend aan instellingen waarvan de opleiding (en) op te nemen ten minste 70% van de CFA Program kandidaat Body of Knowledge (CBOK), dat studenten met een solide basis in de CBOK te bieden en positioneert ze goed te zitten voor de CFA-examens.

Toelatingseisen

 • een Honours degree (bovenste tweede klasse bij voorkeur), of gelijkwaardig, in de boekhouding, economie, bedrijfskunde, wiskunde, statistiek en informatica.
 • voor studenten wier eerste taal niet Engels is, krijgt meer informatie over de Engels taal eisen voor studeren aan Strathclyde
 • je moet ook in staat zijn om de inleidende sessies medio september 2017 bij te wonen

Pre-Masters voorbereidingscursus

De Pre-Masters-programma is een voorbereidingscursus voor internationale studenten (niet-EU / UK), die niet voldoen aan de toelatingseisen voor een master aan de Universiteit van Strathclyde. De pre-master biedt progressie naar een aantal graden opties.

Voor meer informatie over de cursussen en mogelijkheden uit te vinden in de aanbieding bezoek isc.strath.ac.uk of bel vandaag nog op +44 (0) 1273 339333 en bespreek je opleiding toekomst. U kunt ook het online aanvraagformulier in te vullen. Om een ​​vraag te stellen vul het aanvraagformulier in en praat met een van onze multi-lingual Student Inschrijving adviseurs vandaag.

Carrière

Deze cursus is geschikt voor degenen die van plan om hun carrière in de financiële wereld te ontwikkelen, in grote lijnen als volgt gedefinieerd:

 • bedrijfsfinanciën
 • veiligheidsanalyse
 • portefeuillebeheer
 • opties en futures
 • Treasury management
 • de werking van de financiële instellingen en markten
 • financiële besluitvorming in de publieke sector
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... Lees meer

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Lees Minder
Glasgow , Athene , Zürich , Singapore , Dar es Salaam , Manama , Kuala Lumpur , Petaling Jaya , muskaatdruif , muskaatdruif , Dubai , Abu Dhabi , Milaan , München , Beijing , Toulouse + 15 Meer Minder