Msc in Information Security Technology

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Tegen ongeautoriseerde toegang tot moedwillige manipulatie: de dreigingen die er bestaan ​​voor het vastleggen en versturen van elektronische gegevens op de verhoging. Om die reden is de veiligheid van die gegevens is van steeds groter belang. Information Security Technology levert essentiële instrumenten voor een veilige communicatie en bescherming van gegevens.

Dit masterprogramma wordt aangeboden door een samenwerkingsverband tussen onze afdeling en onze tegenhanger aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Het programma is gestructureerd op een zodanige manier dat je een dag per week besteden gemiddeld het volgen van cursussen aan de andere universiteit. De masteropleiding in Information Security Technology is een speciaal masterprogramma dat binnen de Master's degree in Computer Science and Engineering valt.

Inhoud van de masteropleiding in Information Security Technology

Het programma biedt u een breed overzicht van de technieken van de Information Security Technology, die ook betrekking heeft op aspecten van de bedrijfsvoering, recht en ethiek. Information Security Technology stelt u in staat om vertrouwd te raken met onderwerpen als:

  • cryptografische codes
  • besturingssystemen
  • verificatieprotocol

programma-informatie

  • Studie mogelijkheden: Full-time
  • Graad: Master of Science
  • Taal: Engels
  • Tijden van binnenkomst: september of februari
  • Duur: 2 jaar (120 ECTS)
  • Master's thesis: 30 ECTS

NVAO accreditatie

Deze speciale Master baan is formeel een track van de masteropleiding Computer Science and Engineering. De masteropleiding Computer Science and Engineering is geaccrediteerd door de NVAO (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie), de Accreditatie Organisatie van Nederland en Vlaanderen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Eindhoven University of Technology (TU/e) is a worldwide top 100 research university specializing in engineering science & technology. Our education, research and knowledge valorization contribute ... Lees meer

Eindhoven University of Technology (TU/e) is a worldwide top 100 research university specializing in engineering science & technology. Our education, research and knowledge valorization contribute to science for society: solving the major societal issues and boosting prosperity and welfare by focusing on the Strategic Areas of Energy, Health and Smart Mobility... Lees Minder