Msc in informatiesystemen

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Dit MSc programma richt zich op high-tech innovaties op het gebied van IT en de succesvolle integratie van het bedrijfsleven. Het beheer van de effectieve toepassing van informatietechnologie in het moderne bedrijfsleven organisaties vereist een mix van zakelijke en technische expertise. Studenten moeten een goed begrip van de belangrijke vraagstukken waarmee ondernemingen in de zakelijke sector, evenals de invloed van de snel evoluerende technologieën in de informatie verwerking en communicatie. De vraag naar de leiders van dit soort, vaak aangeduid als 'hybride managers', groeit snel als deze technologieën uitgegroeid tot de hoeksteen van de strategische effectiviteit voor veel bedrijven.

Dit programma is speciaal ontworpen en voor afgestudeerden in de informatietechnologie, Computer Science and Computer Engineering velden die bereid zijn om een ​​professional in Business Information Technology, waar ze IT-innovaties kunnen van toepassing zijn op de manier waarop bedrijven werken te veranderen. Zij hebben behoefte aan volledig bewust van het feit dat de invoering van een nieuw informatiesysteem is niet alleen een technische installatie, maar vereist een scherp inzicht in bedrijfsprocessen en de organisatiecultuur te zijn.

informatiesystemen is een divers en dankbaar onderwerp en deze cursus behandelt een aantal kerngebieden en studenten een goede theoretische en praktische kennis van zakelijke informatie systemen, technologie en de bijbehorende strategieën te ontwikkelen. De docenten zijn afkomstig uit zowel de academische en zakelijke achtergronden en brengt een breed scala aan strategische, tactische en operationele perspectieven op deze cursus voor gevorderden.

GESCHIKTHEIDSCRITERIA

Kandidaten die zich aanmelden voor de M.Sc. Graad in Information Systems of PG Diploma in IS wordt een van de volgende kwalificaties hebben:

  • Een Bachelor of Science Degree in Information Technology van de Sri Lanka Institute of Information Technology.
  • Een Bachelor of Science Degree in Computer Science / Information Technology / ingenieur aan een universiteit in Sri Lanka.
  • Een bachelordiploma in een relevante veld van een erkende universiteit / instituut, zoals goedgekeurd door de SLIIT met relevante ervaring, waar nodig.
  • Het lidmaatschap van een erkende professionele instituut in een bepaald vakgebied, zoals goedgekeurd door SLIIT met relevante ervaring, waar nodig.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Highly qualified, dedicated in-house academic staff, professional career focused education, innovative study programmes, outstanding facilities are some of the reasons that make SLIIT the right choice ... Lees meer

Highly qualified, dedicated in-house academic staff, professional career focused education, innovative study programmes, outstanding facilities are some of the reasons that make SLIIT the right choice for you. SLIIT ensures its students a learning experience that is enriching and enlightening. Lees Minder
MALABE , Londen , Sydney + 2 Meer Minder