Lees de Officiële Beschrijving

Het programma biedt de kennis in industriële management door middel van een multidisciplinaire aanpak, waardoor u de vaardigheden om veranderingen in de industriële omgeving op een verantwoorde en efficiënte wijze vast te stellen.

Core cursussen in project management en organisatie, management systemen en duurzaamheid, productie planning en controle, en de kwaliteit van het management zal helpen om uw technische vaardigheden in een industriële context beheer. Operations Management of Environmental Innovation Management: Na de eerste termijn, zult u een van de twee profielen te volgen.

Het Operations Management-profiel behandelt bedrijfskundige problemen in de productie- en dienstensector en biedt manieren om effectieve organisaties te creëren en te behouden. Een centrale gedachte is hoe om processen te verbeteren om maximale voordelen voor de consument door middel van een optimaal gebruik van de beschikbare middelen te verschaffen. U krijgt inzicht in de technologische trends te krijgen en te verkennen financiële en technische gevolgen van operationele beslissingen. Kwaliteit is een andere belangrijke module, die de concepten van lean production en de Six Sigma methodiek introduceert. Voor de afsluitende project cursus (12 ECTS), zult u uw kennis toe te passen door het oplossen van real-life productie management problemen.

De Environmental Innovation Management profiel richt zich op de ontwikkeling en commercialisering van resource-efficiënte producten en duurzame oplossingen, op zoek naar innovatie in grote ondernemingen, alsmede ondernemende start-ups. In de finale Innovatie en Ondernemerschap project cursus (12 ECTS), leer je hoe je uitdagingen in verband met innovatieve activiteiten aan te pakken.

Verplichte MVO-cursussen

Naast profielspecifieke cursussen bevat het programma verplichte cursussen over maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en wetenschap en onderzoeksmethoden, om u voor te bereiden op het werk bij het voorbereiden van een masterscriptie. Het proefschrift wordt meestal geschreven met een andere student en in nauwe samenwerking met een bedrijf. Dit kan een klein lokaal bedrijf of een wereldwijde industriële onderneming, zoals Ericsson en Scania zijn.

Onderwezen cursussen worden gekenmerkt door een nauwe relatie tussen docenten en studenten, met kleinere klassen en levendige groepsdiscussies. De cursussen worden getoetst door middel van schriftelijke examens en hand in opdrachten, en door middel van de groep op basis van projectmatig werken.

Sterke industriële aanwezigheid

Linköping University is een Zweedse pionier in het beheer van het onderwijs en heeft een sterke traditie van industriële engineering, terug te gaan naar de beginjaren van de universiteit in de jaren 1970. Dankzij onze ervaren en gekwalificeerde leraren, kunt u verzekerd zijn van het bereiken van succes. U krijgt een warm gastvrije omgeving en een levendige student gemeenschap te vinden. Bovendien, zoals altijd het geval is met de Universiteit van Linköping, is er een sterke industrie aanwezig, met gastcolleges van prominente vertegenwoordigers en gevallen op basis van real-world voorbeelden.

Carrièremogelijkheden

Onze afgestudeerden genieten van interessante carrières als R & D-managers in technisch-intensieve bedrijven of als CTO's in kleinere bedrijven en start-ups. Na afronding van het programma bent u gekwalificeerd voor technische functies bij bedrijven en autoriteiten die zich bezighouden met consulting, investeringsstrategieën, productieplanning en -controle, hernieuwbare energie, milieubeheer en afvalbeheer. Ongeacht welk profiel u ook kiest, zult u ook worden voorbereid op een academische carrière, indien u wenst te blijven in onderzoek en doctorale studies voort te zetten.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 22 andere vakken van Linköping University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
252,000 SEK
Geldt alleen voor studenten van buiten de EU, EER en Zwitserland
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019