Msc in human resources en internationale management

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom deze cursus?

In deze full-time programma, zullen de studenten het beheer uitdagingen waarmee mondiale organisaties te bestuderen, met bijzondere nadruk op het aantrekken, beheren en ontwikkelen van mensen.

Het programma brengt cutting-edge beurs op de wereldwijde business management en internationale human resource management om een ​​op maat gemaakte leerervaring op maat van de studenten op zoek naar senior rollen die een sterke 'people management' element hebben na te streven.

U zult bestuderen

Je krijgt een programma op maat van de human resources (HR) en zakelijke modules die specifiek studenten voor te bereiden voor het management functies binnen de wereldwijde multinationale ondernemingen en andere internationale organisaties te bestuderen. Human leermiddel zal worden geleverd door middel van gerichte modules zoals:

 • Global Staffing
 • Arbeid & Diversiteit in Global Context
 • HR in Business Context
 • Vergelijkende en Internationale Arbeidsverhoudingen

Deze en andere HR-gericht onderwijs zal worden aangevuld met modules bezig met een scala aan gerelateerde uitdagingen voor het internationale bedrijfsleven managers, waaronder:

 • Inzicht in de Global Business Environment
 • Managing Across Cultures
 • Professionele management Practice

Studenten zullen ook de mogelijkheid om een ​​aantal keuzemodules kiezen uit een uitgebreid programma van HR en zakelijke learning aangeboden door Strathclyde Business School.

Grote projecten

Studenten zullen worden verplicht om een ​​op onderzoek gebaseerde project dat zal zich richten op een organisatorische beheer probleem met een internationale focus te ondernemen. Je wordt geholpen om te verbinden met een internationale organisatie en haar managers om onderzoek te doen en produceren een praktisch gerichte verslag.

Inrichting

Strathclyde bekroonde Business School is een van de grootste instellingen in zijn soort in Europa. We hebben ongeveer 200 wetenschappelijke medewerkers en meer dan 3.000 full-time studenten.

De afdelingen en gespecialiseerde eenheden werken samen om een ​​dynamische, volledig afgerond en gevarieerd programma van gespecialiseerde en multidisciplinaire postdoctorale opleidingen bieden.

gastcolleges

Heb je de mogelijkheid om gastcolleges en op maat gemaakte seminars door toonaangevende HR- en business managers afgeleverd bij te wonen, gericht op de praktische uitdagingen van het managen van mensen in multi-nationale bedrijven en internationale organisaties.

Toelatingseisen

Eerste of tweede klas Honours diploma of gelijkwaardig, in enige mate onderwerp.

Voor studenten wier eerste taal niet het Engels, het bereiken van de volgende minimale niveau van bekwaamheid in het Engels Taal, genomen in de afgelopen twee jaar, is verplicht:

 • IELTS 6,5 met een minimum van 5,5 per criteria

Mogelijke kandidaten moeten in gedachten houden dat de bovengenoemde vormen minimumeisen en dat aan deze eisen voldoet is geen garantie voor acceptatie op de cursus.

Carrière

Als afgestudeerde van dit programma zou kunnen werken voor organisaties zoals:

 • wereldwijde multinationals en andere bedrijven de handel in of het beheren van mensen in gebieden
 • overheid en de publieke sector organisaties die zich bezighouden met de internationale management vraagstukken
 • wereldwijde non-gouvernementele organisaties zoals de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO) en UNICEF
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... Lees meer

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Lees Minder
Glasgow , Athene , Zürich , Singapore , Dar es Salaam , Manama , Kuala Lumpur , Petaling Jaya , muskaatdruif , muskaatdruif , Dubai , Abu Dhabi , Milaan , München , Beijing , Toulouse + 15 Meer Minder