Msc in human resource management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Introductie

De innovatieve en onderscheidende kenmerken van de masteropleiding zijn de focus op internationale aspecten van het beheer, de nadruk op het verbeteren van leiderschap vermogen en het belang dat aan het bouwen van professionele competenties door middel van vaardigheden workshops. Dit postdoctorale programma is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), dat is de grootste beroepsorganisatie in HRM. Afgestudeerden die met succes voltooien van het programma in aanmerking komen voor afgestudeerde lidmaatschap van het Chartered Institute of Personnel & Development (CIPD).

Wie komt in aanmerking?

Om op dit programma moet u beschikken over: een honours graad 1 graad (of internationale equivalent) in een Business discipline of een honours graad 1 graad (of internationale equivalent) in een niet-zakelijke discipline of beroepskwalificaties die in Human Resource Management in combinatie met belangrijke relevante werkervaring.

Kandidaten wier eerste taal niet Engels is vereist zal zijn om het bewijs van een Engels taal kwalificatie in te dienen. Voor meer informatie over toelatingseisen raadpleeg onze website.

Programma-inhoud

Modules op de MSc in Human Resource Management zijn onder meer:

  • Leiderschap & Career Development
  • People Management & Development
  • Internationale Relaties van de werknemer
  • Managing Employee Prestaties & Reward
  • Organisatieverandering & Transition
  • International HRM

Het programma maakt gebruik van lezingen, case studies, seminars, projecten en presentaties. Er is een sterke focus op leiderschap en persoonlijke en loopbaanontwikkeling binnen het programma, evenals de nadruk op teamverband, communicatieve vaardigheden, het oplossen van problemen, en de toepassing van de theorie naar de praktijk van HRM en arbeidsverhoudingen. Beoordeling is gebaseerd op opdrachten en het einde van semester examens.

Structuur

De MSc in Human Resource Management is ontworpen in een kalenderjaar van de full-time studie worden afgerond. Het bestaat uit twee (full-time) onderwezen semesters, gevolgd door een praktisch project, afgerond tussen mei en begin september.

De volgende intake voor dit programma zal worden september 2017.

DCU biedt een aantal beurzen aan internationale studenten per jaar. Om in aanmerking te komen om een ​​aanvraag voor een beurs van DCU moet u eerst van toepassing zijn op en ontvang een aanbieding voor een DCU masteropleiding.

Solliciteer online voor september 2017 toegang aan www.pac.ie/dcu met behulp van de PAC-code DC632

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Dublin City University (DCU) is a young, dynamic and ambitious university, celebrated for being cutting edge and forward thinking. We work closely with industry to give students a modern, relevant, we ... Lees meer

Dublin City University (DCU) is a young, dynamic and ambitious university, celebrated for being cutting edge and forward thinking. We work closely with industry to give students a modern, relevant, well-researched curriculum delivered in world-class facilities. We are noted for having an entrepreneurial, innovative and creative culture... Lees Minder