msc in human resource management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Het programma - MSc in Human Resource Management biedt geavanceerde niveau opleiding in human resource management met de nadruk op een mix van theorie en praktijk gericht op afgestudeerden in staat met behulp van hun kennis en begrip in een multiculturele omgeving, en het deelnemen in HR besluitvorming te produceren.

&nbsp

Omdat de organisatie te overleven in de mondiale markt vraagt ​​effectief concurrerende strategieën, het MSc-programma legt een grote nadruk op het strategisch denken component. En wat is strategisch denken? Het is een capaciteit om na te denken waar de volgende kenmerken - sommige of alle van hen - tegelijkertijd aanwezig zou kunnen zijn:

  • kijken naar een probleem in een geïntegreerd perspectief,
  • het nemen van de omgeving als een evoluerend systeem van de bepaalde kwestie maakt deel uit van,
  • waarderen dat er misschien geen ultieme antwoord op de vraag (s) verhoogd worden.

Ons programma is ontworpen om onze deelnemers de bereidheid om deel te nemen in zulk denken te verbeteren. Relevant zijn voor de complexiteit van deze aanpak van het programma is verdeeld in twee-twee etappes in de eerste twee termen. We noemen deze vier fasen "Thinking Blocks": (1) Milieu, (2) Structuren, (3) Proces Know-How, en (4) functies. De eerste en de derde fase zijn gemeenschappelijk voor alle MSc-programma's - deze aanpak geeft de mogelijkheid te waarderen, in een ruimere zin, de structuur en het doel van organisaties, of ze zijn commerciële bedrijven, openbare instellingen en not for profit organisaties. Tijdens de laatste term, studenten schrijven een proefschrift of een consultancy project werken volgens hun keuze.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

From a school that was founded in 1991 as the first private higher education college in Central Europe, IBS - Budapest has grown into a great business school. It is an attractive place to learn and te ... Lees meer

From a school that was founded in 1991 as the first private higher education college in Central Europe, IBS - Budapest has grown into a great business school. It is an attractive place to learn and teach because of our collaborative culture – a blend of academic rigor, cooperative teamwork, entrepreneurship, diversity and continuous innovation. The academic experience we offer is providing our students from over 100 countries of the world not only with an undergraduate or postgraduate degree, but skills and networking opportunities that bring lifelong competitive advantages. Lees Minder
Boedapest , Wenen + 1 Meer Minder