Msc in human resource management (full-time)

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom deze cursus?

De MSc in Human Resource Management is een eenjarige, full-time programma. Het is voor diegenen die streven naar een carrière in het gebied van human resource management na te streven. Het mengen van theorie en praktijk, dit programma biedt u de mogelijkheid voor een diepgaande studie van organisaties en het management van het werk. Het staat u toe te werken naar een professioneel niveau van het lidmaatschap van het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD).

Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD)

Het ministerie van Human Resource Management is een CIPD goedgekeurd Centre. De Postgraduate Diploma (PGDip) fase van dit programma is geaccrediteerd als het voldoen aan de eisen voor de professionele kennis Het lidmaatschap van het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) op Associate, Chartered lid of Chartered Fellow.

U zult bestuderen

U zult ondernemen een curriculum gebaseerd op de volgende verplichte en optionele modules onderwezen. Als u aan de voorwaarden voldoet aan de Postgraduate Diploma dan mag je gaan naar het proefschrift aan de Masters fase af te ronden. Business Skills Development sessies vinden plaats over beide semesters.

Management Research Report

Tijdens het tweede semester, zul je een beheer onderzoeksrapport gebaseerd op het analyseren van een probleem human resources in een organisatie te produceren. Je hebt toegang tot een organisatie nodig om dit onderzoek uit te voeren. Je aangemoedigd om uw eigen contacten te gebruiken om dit te regelen, hoewel de bijstand van de dienst zal worden gegeven.

Proefschrift

MSc-studenten een proefschrift te voltooien ook op een goedgekeurde onderwerp over de periode van juni tot augustus.

Accreditatie

De Postgraduate Diploma fase van dit programma is geaccrediteerd als het voldoen aan de eisen voor de professionele kennis Het lidmaatschap van het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) op Associate, Chartered lid of Chartered Fellow.

Toelatingseisen

Eerste of tweede klas Honours diploma of gelijkwaardig, in de sociale wetenschappen of zakelijke discipline.

Voor studenten wier eerste taal niet het Engels, het bereiken van een IELTS score van 6.5 (met een minimum van 6,0 in elke criteria).

Mogelijke kandidaten moeten in gedachten houden dat de bovengenoemde vormen minimumeisen en dat aan deze eisen voldoet is geen garantie voor acceptatie op de cursus.

Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD)

Studenten op dit programma zijn ook verplicht om de Student leden van CIPD te worden bij de start van het programma. De toegangsprijs en de contributie wordt rechtstreeks aan CIPD betaald door u. Lidmaatschapsgelden zijn verschuldigd jaarlijks in juli. Meer informatie zal worden verstrekt bij de start van het programma, maar informatie over de student het lidmaatschap is te vinden op de website van CIPD.

Pre-Masters voorbereidingscursus

De Pre-Masters-programma is een voorbereidingscursus voor internationale studenten (niet-EU / UK), die niet voldoen aan de toelatingseisen voor een master aan de Universiteit van Strathclyde. De pre-master biedt progressie naar een aantal graden opties.

Voor meer informatie over de cursussen en mogelijkheden uit te vinden in de aanbieding bezoek isc.strath.ac.uk of bel vandaag nog op +44 (0) 1273 339333 en bespreek je opleiding toekomst. U kunt ook het online aanvraagformulier in te vullen. Om een ​​vraag te stellen vul het aanvraagformulier in en praat met een van onze multi-lingual Student Inschrijving adviseurs vandaag.

Carrière

Veel van onze afgestudeerden zijn in werk of verdere studie op het gebied van HR. *

Job titels zijn:

 • assessment Specialist
 • Kredietanalist
 • HR assistent
 • HR Adviseur
 • HR Analyst
 • HR Manager
 • Learning Development Consultant

Werkgevers zijn onder meer:

 • Arcadië
 • Highland City Council
 • Politie Schotland
 • STV
 • Welcome Break
 • Wise Group
 • Op basis van de resultaten van de nationale bestemmingen van Leavers van Higher Education Survey 2014/15, 2013/14.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... Lees meer

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Lees Minder
Glasgow , Athene , Zürich , Singapore , Dar es Salaam , Manama , Kuala Lumpur , Petaling Jaya , muskaatdruif , muskaatdruif , Dubai , Abu Dhabi , Milaan , München , Beijing , Toulouse + 15 Meer Minder