Msc in het internationale vervoer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc in International Transport

De MSc in International Transport is een business georiënteerde diploma voor die in, of wil, de internationale sectoren scheepvaart, transport en logistiek te voeren.

Cardiff Business School heeft meer dan 40 jaar ervaring met het onderzoeken en onderwijzen van internationaal vervoer, en het programma heeft een zeer goede reputatie in de industrie. Transportindustrie van vandaag nodig heeft goed opgeleide en flexibele managers op alle niveaus, zowel bij beleidsvorming of operationeel niveau.

Transport is essentieel voor iedere samenleving en vertegenwoordigt een aanzienlijk deel van de kosten van de meeste activiteiten. Het is een grote en complexe industrie, die een grote diversiteit van bedrijven en organisaties in de scheepvaart havens en logistiek, evenals supply chains en ondersteunende diensten omvat. Het is een industrie in de voorhoede van de technologische ontwikkeling. Het biedt nieuwe kansen op het gebied van logistiek en e-commerce.

Over de MSc International Transport programma

De studie van de scheepvaart, transport en logistiek verkent onderwerpen, variërend van het beheer van de lokale vervoer en individuele bedrijven, om de levering van wereldwijde vervoersinfrastructuur en de impact ervan op het milieu.

Het programma ontwikkelt de capaciteit van studenten om een ​​effectieve bijdrage te leveren op het hoogste niveau bij de planning en het beheer van het internationale vervoer ondernemingen maken. Het is bijzonder geschikt voor mensen die, of van plan te zijn, managers in bedrijven die betrokken zijn bij het vervoer / verzending operaties, of in een centrale regering positie.

Het programma van de studie voor elke student wordt geselecteerd uit een breed scala aan opties, zodat een programma kan worden afgestemd op de vorige of huidige werkervaring, of kan worden ontworpen om het bereik van de expertise van de student te verbreden.

Programma Structuur

Tussen september en juni, in semester 1 en 2, je zult het onderwezen onderdeel van het programma uit te voeren.

Gedurende deze periode zal u hoor- en werkcolleges in combinatie met gericht lezen bijwonen en, in sommige modules, case study oefeningen. Studenten moeten een voldoende hoog niveau in zijn beoordeeld werk en de examens die de aangeleerde component te bereiken.

Studenten moeten een verplichte module ondernemen:

  • Internationaal vervoer

Plus drie optionele modules uit:

  • E-Commerce en Informatie Technologie
  • Internationale Logistiek
  • Internationale Handel en Transport Law
  • Internationaal Transport en Duurzaam Ondernemen
  • Wet van vervoer van goederen over zee
  • Logistiek Modelling
  • Poort Bestuur en Management
  • Verzending Economie
  • Strategic Supply Chain Management

Studenten vervolgens over tot een proefschrift tussen juni-september.

Aanslag

Lesgeven op dit programma omvat een reeks methoden, met inbegrip van traditionele klasse werk, groep seminars, interactieve probleemoplossende en permanente evaluatie. In de eerste fase geleerd component, assessment oog op de examens, essays en projectwerk.

Studenten die succesvol zijn in de aangeleerde component zijn overgaan naar fase twee van het programma en bereidt een proefschrift, verschuldigd voor het indienen in september. Kandidaten die een voldoende hoog niveau in het onderzoek en het proefschrift etappes te bereiken komen in aanmerking voor de toekenning van het diploma met onderscheiding en verdienste.

Belangrijke feiten

Begint 21 september 2015 duurt 12 maanden Wij eisen ten minste een hogere tweede klasse Honours diploma of gelijkwaardig IELTS: 6.5 met tenminste 6,0 in elke categorie Collegegeld: £ 6345 (UK / EU), £ 17.490 (Rest van de wereld)

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience fo ... Lees meer

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience for our students. Lees Minder