Msc in het internationale human resource management (full-time)

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom deze cursus?

Deze cursus zal u helpen om een ​​goed begrip van hoe en waarom menselijk beleid en de praktijken resource verschillen over de hele wereld te ontwikkelen. Je zult onderzoeken hoe internationale bedrijven aan te pakken deze uitdagingen.

De cursus kunt u deze zaken kritisch te overwegen. Het stimuleert je ook meer praktisch denken over de vaardigheden die nodig zijn om te beheren in een internationale context.

Het programma zal u voorzien van:

 • een goed begrip van de theoretische debatten en beleidskwesties die van invloed human resource management in de globale context
 • een bewustzijn van het bereik van mogelijke nationale en regionale modellen voor het beheer van human resources binnen de geglobaliseerde economie
 • een appreciatie van de impact van de lokale culturele en institutionele invloeden op de praktijken van de wereldwijde organisaties
 • goede praktische kennis van de vaardigheden die nodig zijn om te beheren in een internationale context
 • een begrip van hoe multinationale organisaties kunnen best mobiliseren een cultureel divers personeelsbestand

U zult bestuderen

Het leerplan biedt een goede balans tussen theorie en praktijk.

Je zult een inleidende HRM klasse vroeg in Semester 1 verbinden zich ertoe om u voor te bereiden op de belangrijkste lessen die volgen. Deze klasse omvat HRM concepten en functies, zoals:

 • de aard van HRM
 • mensen en hun rol in organisaties
 • werving en selectie van personeel
 • managen van mensen op de werkvloer, met inbegrip van: motivatie en werkplek betrekkingen; beloningen en voordelen; het trainen en ontwikkelen van de beroepsbevolking

Onderzoeksrapport

Tijdens Semester 2, zult u een groep rapport op basis van een organisatorisch probleem met een internationale focus te produceren. Hulp wordt gegeven door de afdeling om toegang te krijgen tot een organisatie om het rapport af te ronden.

Proefschrift

MSc-studenten een proefschrift over een goedgekeurd onderwerp te voltooien ook met een internationale focus. Dit wordt gedaan in de periode van juni tot augustus.

Inrichting

Strathclyde Business School is een van de grootste instellingen in zijn soort in Europa. Het heeft ongeveer 200 wetenschappelijke medewerkers en meer dan 3000 full-time studenten.

De afdelingen en gespecialiseerde eenheden werken samen om een ​​dynamische, volledig afgerond en gevarieerd programma van gespecialiseerde en multidisciplinaire postdoctorale opleidingen bieden.

Onderwijzend personeel

De cursus wordt gegeven door wereldklasse faculteit op basis van leading edge onderzoek.

Toelatingseisen

Eerste of tweede klas Honours diploma of gelijkwaardig, in enige mate onderwerp.

Voor studenten wier eerste taal niet het Engels, het bereiken van de volgende minimale niveau van bekwaamheid in het Engels Taal, genomen in de afgelopen twee jaar, is verplicht:

 • IELTS 6,5 met een minimum van 5,5 per criteria

Mogelijke kandidaten moeten in gedachten houden dat de bovengenoemde vormen minimumeisen en dat aan deze eisen voldoet is geen garantie voor acceptatie op de cursus.

Pre-Masters voorbereidingscursus

De Pre-Masters-programma is een voorbereidingscursus voor internationale studenten (niet-EU / UK), die niet voldoen aan de toelatingseisen voor een master aan de Universiteit van Strathclyde. De pre-master biedt progressie naar een aantal graden opties.

Voor meer informatie over de cursussen en mogelijkheden uit te vinden in de aanbieding bezoek isc.strath.ac.uk of bel vandaag nog op +44 (0) 1273 339333 en bespreek je opleiding toekomst. U kunt ook het online aanvraagformulier in te vullen. Om een ​​vraag te stellen vul het aanvraagformulier in en praat met een van onze multi-lingual Student Inschrijving adviseurs vandaag.

Carrière

Als afgestudeerde van dit programma zou kunnen werken voor organisaties zoals:

 • wereldwijde multinationals
 • Overheid
 • wereldwijde non-gouvernementele organisaties zoals de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO) en UNICEF

Recent afgestudeerden van de afdeling hebben banen opgedaan in een reeks van vooraanstaande internationale organisaties, waaronder:

 • IBM
 • Schelp
 • Accenture
 • Oxfam
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... Lees meer

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Lees Minder
Glasgow , Athene , Zürich , Singapore , Dar es Salaam , Manama , Kuala Lumpur , Petaling Jaya , muskaatdruif , muskaatdruif , Dubai , Abu Dhabi , Milaan , München , Beijing , Toulouse + 15 Meer Minder