Msc in geavanceerde elektrische energietechniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc in Advanced Electrical Power Engineering

Dit is het Verenigd Koninkrijk de eerste twee jaar full-time MSc in Advanced Electrical Power Engineering.

Om een ​​effectief vermogen ingenieur zijn dat je een goede kennis van onderbouwing technologieën en gebruikers en applicatie-eisen nodig. U hebt ook een goed begrip van de business en de regelgevende landschap dat nationale en multinationale macht en nutsbedrijven moeten werken binnen.

Deze cursus brengt geavanceerde expertise in alle aspecten van elektrische energie en power systems, aangevuld met studies op de markten voor elektriciteit en energiesystemen economie samen.

De cursus is ontworpen om de geavanceerde training die u nodig heeft voor een carrière in de dynamische sectoren kracht en energie te voorzien.

U zult bestuderen

Jaar 1

U vindt een selectie van de verplichte en optionele onderwezen klassen. Dit wordt gecombineerd met een opleiding in het bedrijfsleven en het project management vaardigheden en onderzoeksmethoden en technieken.

Potentiële Jaar 2 onderzoeksprojecten worden verkend tijdens dit jaar door de voltooiing van een mini-project, met een laatste onderwerp is overeengekomen voor het begin van het jaar 2.

Jaar 2

Je zult een groot onderzoeksproject binnen de elektrische kracht en energie disciplines te ondernemen. U vindt hier ook een aantal geavanceerde onderwezen modules ontworpen om uw begrip van uw gekozen onderwerp te verbreden selecteren.

Inrichting

U zult de exclusieve toegang tot onze uitgebreide computer netwerk en speciaal gebouwde onderwijs ruimten, waaronder onze outdoor testfaciliteit voor fotovoltaïsche hoogspanning laboratorium, uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder:

 • LDS 6-digitale deelontlading test- en meetsysteem
 • Marx impuls generatoren & GIS testbanken
 • £ 1M distributienetwerk en de bescherming van het laboratorium bestaat uit een 100kVA microgrid, inductie machines en programma loadbanks

Je hebt toegang tot het Verenigd Koninkrijk de enige high-fidelity controlekamer simulatie suite en de macht Networks Demonstratie Centrum (PNDC) hebben. Dit is de eerste centrum van Europa gewijd aan de ontwikkeling en demonstratie van 'smart-grid "technologieën.

Inhoud

Jaar 1

Verplichte lessen

 • Advanced Power System Analysis & Protection
 • High Voltage Technology & elektromagnetische compatibiliteit
 • Power Electronics Energie & Drive Control
 • Power System Economie, Markets & Asset Management
 • Wind Energy & Distributed Energy Resources
 • Opdracht & Professional Studies

Keuzevakken

 • Digital Signal Processing Principles
 • Informatie Transmission & Security
 • Communications Networks
 • Controle Principes
 • Control Techniques
 • software engineering

Jaar 2

 • MSc Research Project

Leren & onderwijs

We maken gebruik van een combinatie van onderwijs- en leermethoden waaronder interactieve lezingen, probleemoplossende tutorials en praktische projectmatige laboratoria. Onze technische en experimentele officieren zijn beschikbaar om te ondersteunen en begeleiden u op de individuele leerstof.

Elke module bestaat uit ongeveer vijf uur direct onderwijs per week. Om uw begrip van de technische en theoretische onderwerpen die in deze verbeteren, je verwacht te ondernemen nog eens vijf tot zes uur van zelfstudie, met behulp van onze web-based virtuele leeromgeving (MyPlace), wetenschappelijke tijdschriften en bibliotheekvoorzieningen.

De onderwijs- en leermethoden gebruikt ervoor zorgen dat u zult niet alleen de technische technische expertise, maar ook communicatie, project management en leiderschap vaardigheden te ontwikkelen.

U zult ondernemen groepsprojecten. Deze zullen helpen om uw interpersoonlijke, communicatie en overdraagbare vaardigheden van essentieel belang om een ​​carrière in de industrie te ontwikkelen.

Toelatingseisen

Een eerste of een goede tweede klasse UK Honours diploma, of een gelijkwaardige opleiding, in elektronische of elektrische engineering, van een erkende academische instelling.

Kandidaten van wie de eerste taal niet het Engels of die niet hebben toegezegd hun undergraduate cursus in het Verenigd Koninkrijk moet een recente UKBA-erkende Engels kwalificatie bezitten.

Engels Taal Eis

IELTS 6.5 of gelijkwaardig

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Our Faculty of Engineering is the biggest in Scotland. We're also one of the largest, best equipped engineering faculties in the UK.

Our Faculty of Engineering is the biggest in Scotland. We're also one of the largest, best equipped engineering faculties in the UK. Lees Minder
Glasgow , Aalborg , Hamburg + 2 Meer Minder