Msc in finance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

msc in finance

De MSc in Finance is ontworpen in overleg met het bedrijfsleven om kandidaten te voorzien van de geavanceerde analytische, statistische en financiële vaardigheden voor de besluitvorming binnen de moderne en dynamische sector financiële dienstverlening.

Cursusoverzicht

Afgestudeerden zullen worden bereikt in de toepassing van geavanceerde kwantitatieve instrumenten en financiële modellen en technieken binnen een bereik van zakelijke en financiële instellingen. In het bijzonder zal de cursus afgestudeerden met de technieken en toegepaste kennis die nodig is om te selecteren, te analyseren en maken gebruik van geavanceerde financiële begrippen binnen de setting van vermogensbeheer en kapitaalmarkten.

De leeromgeving voor de cursus is praktisch en toegepast in de natuur en op de voltooiing afgestudeerden in staat zijn om zelfstandig te denken, weloverwogen en effectieve beslissingen en proactief oplossen financiële en technische zakelijke problemen zal zijn.

Afgestudeerden van de MSc in Finance in staat zal zijn om geavanceerd onderzoek vaardigheden toe te passen en kritisch te beoordelen rudimentaire, evenals de hedendaagse literatuur, paradigma's en concepten die de werking van de internationale kapitaalmarkten en de investment management proces te ondersteunen.

Wie is de cursus voor?

De cursus is voor diegenen die beginnen aan een carrière in vermogensbeheer of personen in alle gebieden van het financieel beheer die wensen om hun carrière vooruitgang.

Award en Progression

De Master of Science in Finance wordt toegekend door QQI op niveau 9 op het nationale kader van kwalificaties. Zal deze award transfer naar niveau 9 onderzoek graden en in sommige gevallen progressie naar onderwezen doctorale opleidingen op niveau 10 van de NFQ mogelijk te maken.

Toelatingseisen

Aanvragers zullen normaal gesproken het bezit van een level 8 graad (min 2.2) in finance of een verwante gebied van studie. Aanvragers die een niveau 8 honours kwalificatie in een noncognate veld te houden vereist zal zijn om het Hoger Diploma ondernemen in Business in Finance en, op de succesvolle afronding en het bereiken van een 2,2 kwalificatie of hoger, komen in aanmerking voor toepassing voor de MSc in Finance.

Het college heeft een erkenning van Eerder Verworven Competenties (RPEL) regeling betekent dat aanvragers die niet voldoen aan de normale academische eisen kan worden beschouwd op basis van relevante werkervaring en andere ervaring. Dit kan worden beoordeeld met behulp van een schriftelijke aanvraag en / of interview.

DUUR

De cursus strekt zich uit over 1 academisch jaar. Dit is 2 semesters van 13 weken.

Indicatief Schedule

Een indicatie van het schema van de klasse dagen en tijden is: dinsdag en donderdagavond 18,00-22,00 en enkele zaterdagen.

Laatst bijgewerkt op aug 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Welcome to the National College of Ireland where we offer a distinctive student centred learning experience, through our state-of-the-art campus in the heart of Dublin’s vibrant international business ... Lees meer

Welcome to the National College of Ireland where we offer a distinctive student centred learning experience, through our state-of-the-art campus in the heart of Dublin’s vibrant international business centre and across our national campus network. At NCI we have developed innovative teaching and learning technologies that are designed to support students who embark on education at all stages in their... Lees Minder