Msc in finance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

guoj

Introductie

Studie in het DCU Business School - AACSB geaccrediteerd in 2016, waardoor het in de top 5% van de business schools over de hele wereld.

Dit eenjarige masteropleiding is ontworpen om de aard van de professionals in de grootste vraag in de financiële sector te produceren. Zij doet dit door het bevorderen van analytische en besluitvorming vaardigheden en helpen u een set van strenge competenties in financiële onderwerpen te bouwen. U wordt blootgesteld aan eersteklas specialist onderwijs in financiële onderwerpen, het ontwikkelen van uw kwantitatieve vaardigheden, en hebben de mogelijkheid om de nieuwste econometrie en data-analyse technieken, die steeds van groot belang voor een succesvolle carrière in de financiële sector te leren.

RS6

Wie komt in aanmerking?

Om op dit programma moet je een graad (of internationale equivalent) in een zakelijke discipline met inbegrip van de economie hebben: of een graad (of internationale equivalent) in een discipline, met uitzondering van het bedrijfsleven, die een hoge analytische en kwantitatieve inhoud heeft , zoals wiskunde, statistiek, informatica of techniek: of een graad (of internationale equivalent) in elke discipline en geschikt bewijs van een hoge analytische en kwantitatieve cognitieve vaardigheden, zoals door aangetoond, bijvoorbeeld een GMAT, GRE score in het top 20% bereik of een hoge rang van diploma wiskunde Kandidaten wier eerste taal niet Engels is vereist zal zijn om het bewijs van een Engels taal kwalificatie in te dienen. Voor meer informatie over toelatingseisen raadpleeg onze website.

Keuze van de Majors

Capital Markets - ontworpen om afgestudeerden voor uitdagende, maar belonen loopbaan uit te rusten in de voorhoede van de financiële sector, met name in investment banking, vermogensbeheer en corporate finance. Zij doet dit door het bevorderen van analytische en besluitvorming vaardigheden en het helpen van studenten bouwen aan een reeks van strenge competenties in financiële onderwerpen. Studenten die kiezen voor deze stroom van het programma zal worden blootgesteld aan eersteklas specialist onderwijs in analyse van investeringen en treasury en investment management; Risk Management - ontworpen om afgestudeerden in staat om op de veeleisende rol van risicomanagers te nemen produceren en waar voor hun bedrijf te genereren door het bevorderen en het beoefenen van een cultuur van risicobewustzijn en efficiënte nemen van risico's. Dit is een soort van professionele in grote en snelgroeiende vraag in de financiële sector. Studenten die kiezen voor deze stroom van het programma zal worden blootgesteld aan eersteklas specialist onderwijs in risicomodellen en kapitaalbeheer en de nieuwste denken in enterprise-wide risk management. De structuur en de inhoud van de cursus van deze stroom is ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op de FRM (Financial Risk Manager) GARP onderzoek.

Energy Finance - bouwt voort op onze erkende expertise op dit gebied, onder meer door als eerste universiteit in Ierland om een ​​MSc bieden in Finance Sustainable Energy. Afgestudeerden zullen in staat zijn om een ​​brede waaier van expertise internationaal te tonen in de energie-financiering van de industrie, een sector van snelle expansie. Onderwerpen zijn onder meer modellering energie prijsrisico, energiemarkten risk management en finance duurzame energie.

Structuur

De MSc in Finance is ontworpen in een kalenderjaar van de full-time studie worden afgerond. Het bestaat uit twee (full-time) onderwezen semesters, gevolgd door een praktisch project, afgerond tussen mei en begin september.

De volgende intake voor dit programma zal worden september 2017.

DCU biedt een aantal beurzen aan internationale studenten per jaar. Om in aanmerking te komen om een ​​aanvraag voor een beurs van DCU moet u eerst van toepassing zijn op en ontvang een aanbieding voor een DCU masteropleiding.

Solliciteer online voor september 2017 toegang aan www.pac.ie/dcu met behulp van de PAC-code DC511

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Dublin City University (DCU) is a young, dynamic and ambitious university, celebrated for being cutting edge and forward thinking. We work closely with industry to give students a modern, relevant, we ... Lees meer

Dublin City University (DCU) is a young, dynamic and ambitious university, celebrated for being cutting edge and forward thinking. We work closely with industry to give students a modern, relevant, well-researched curriculum delivered in world-class facilities. We are noted for having an entrepreneurial, innovative and creative culture... Lees Minder