Msc in energierecht, het bedrijfsleven, regelgeving en beleid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

"Bedoeld voor afgestudeerden van Law & Politieke Wetenschappen, Economie, Business Studies & Engineering, met een sterke motivatie om een ​​carrière in de energie-gerelateerde domeinen na te streven"

De IHU "Master of Science in Energy Law, Business, verordening en Beleid" heeft als doel het verstrekken van postdoctoraal niveau studies, specialisatie en ervaring in het energierecht, Βusiness, energiebeleid, en geostrategie, evenals de algemene regelgevende maatregelen in het gebied van de energie-sector als geheel. Het biedt een zeer flexibele kwalificatie geschikt voor een breed scala aan carrièremogelijkheden in vele sectoren.

Nadruk wordt gelegd op juridische, economische, geopolitieke, bedrijfsleven en milieu-problemen die zich voordoen en de politieke, juridische en wettelijke oplossingen aangeboden in de grotere Europese sector en de International Energy, met betrekking tot energie-bronnen en infrastructuur, internationale transacties energie, transport en opslag van energie, de juridische, commerciële - zaken, regelgeving, geopolitieke, economische en financiële vraagstukken en het oplossen van geschillen die zich voordoen in de energiesector, met het oog op een holistische, all-around interdisciplinaire aanpak van energievraagstukken.

De basisdoelstellingen van deze MSc zijn de volgende:

  • De overname van gespecialiseerde kennis voor een succesvolle carrière in de nationale en internationale organisaties, energie bedrijven en ondernemingen, advocatenkantoren en bedrijven, regelgevende instanties, en de publieke sector diensten en organisaties, die zich bezighouden met het hele scala van energievraagstukken.
  • Het inzicht in kwesties die zich voordoen in de hedendaagse internationale omgeving van de energie-inkoop, energie transacties, en hun geostrategische en ecologische gevolgen, evenals de snelle en succesvolle oplossing van relevante geschillen.
  • De grondige studie van vraagstukken met betrekking tot de formulering van het energiebeleid en ontwerp op een nationaal, Europees en internationaal niveau, alsook binnen hun wettelijke context.
  • De uitgebreide kennis van de transnationale, Europese en vergelijkende aspecten van de energiesector, die betrekking hebben op kwesties van handel, bedrijven, internationale uitwisselingen, recht, economie, financiën en ADR.

Dit programma is bedoeld voor de Universiteit afgestudeerden van Law & Politieke Wetenschappen, Economie, Business Studies & Engineering, met een sterke motivatie om een ​​carrière in de energie-gerelateerde domeinen te streven.

De Structuur

De MSc in Energy Law, Business, verordening en Beleid (full-time mode) is een 14-maanden durend programma onderwezen over drie termen. Lezingen vinden plaats in het weekend. Het is ook beschikbaar in part-time mode meer dan 26 maanden voor degenen die niet kunnen verbinden tot een full-time programma, hetzij vanwege werkzaamheden verplichtingen of andere redenen.

Met het oog op de toekenning van de MSc-diploma, moeten de studenten een totaal van 90 studiepunten te voltooien. Het gaat om het nemen van: Negen kern cursussen (54 studiepunten), twee keuzevakken (6 studiepunten), masterproef (30 studiepunten).

Tijdens de eerste termijn, zijn alle studenten verplicht om vijf (5) verplichte kernvakken volgen. Tijdens de tweede termijn, volgen alle studenten nog eens vier (4) kernvakken en twee (2) keuzevakken. Tot slot, tijdens het derde semester, werk is uitsluitend gewijd aan de masterproef.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The International Hellenic University (IHU) was established by Law No. 3391 in October 2005 and is based in Thessaloniki, Greece. The IHU is Greece’s first state university, where programmes are taugh ... Lees meer

The International Hellenic University (IHU) was established by Law No. 3391 in October 2005 and is based in Thessaloniki, Greece. The IHU is Greece’s first state university, where programmes are taught exclusively in English. Lees Minder