Msc in elektrische engineering en met het bedrijfsleven

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc in Electrical Power Engineering met Business

Deze cursus erkent de behoefte aan geschoolde afgestudeerden om de wereld van de grote problemen in elektrische energie en power systems te pakken. Het biedt een geïntegreerd programma gericht op:

 • het ontwerp, de exploitatie en analyse van voedingssystemen
 • energiecentrale
 • hernieuwbare energie en industriële elektrische apparatuur voor een geliberaliseerde voeding industrie
 • geglobaliseerde markten en milieu-drivers

De cursus biedt het geavanceerde niveau van kennis en inzichten die nodig zijn voor een uitdaging, goed betaald en spannende carrière in de dynamische en snelgroeiende sectoren elektriciteit en hernieuwbare energie.

U zult bestuderen

Er zijn twee semesters van de verplichte en optionele klassen, gevolgd door een drie maanden durende zomer onderzoeksproject in uw gekozen gebied. Er is de mogelijkheid om dit uit te voeren door middel van concurrerende MSc industriële stages van de afdeling.

De stages worden aangeboden in samenwerking met geselecteerde afdeling partners uit de industrie, waaronder ScottishPower, SmarterGridSolutions en SSE. U zult pakken real-world technische uitdagingen voor de partner, met bezoeken ter plaatse, de toegang en het verstrekken van relevante technische gegevens en / of faciliteiten, samen met een industrie mentor en academische supervisor.

Inhoud

Verplichte klassen (september-mei)

 • Advanced Power System Analysis & Protection
 • High Voltage Technology & elektromagnetische compatibiliteit
 • Power Electronics Energie & Drive Control
 • Opdracht & Professional Studies

Keuzevakken

Kies ten minste twee van deze lijst

 • bedrijfsinformatiesystemen
 • Geavanceerd Project Management
 • Power System Economie, Markets & Asset Management
 • Wind Energy & Distributed Energy Resources
 • Wind Turbine Controle
 • software engineering

De zomer (juni tot september)

 • MSc Research Project / Stage

Leren & onderwijs

We maken gebruik van een combinatie van onderwijs- en leermethoden waaronder interactieve lezingen, probleemoplossende tutorials en praktische projectmatige laboratoria. Onze technische en experimentele officieren zijn beschikbaar om te ondersteunen en begeleiden u op de individuele leerstof.

Elke module bestaat uit ongeveer vijf uur direct onderwijs per week. Om uw begrip van de technische en theoretische onderwerpen die in deze verbeteren, je verwacht te ondernemen nog eens vijf tot zes uur van zelfstudie, met behulp van onze web-based virtuele leeromgeving (MyPlace), wetenschappelijke tijdschriften en bibliotheekvoorzieningen.

De onderwijs- en leermethoden gebruikt ervoor zorgen dat u zult niet alleen de technische technische expertise, maar ook communicatie, project management en leiderschap vaardigheden te ontwikkelen.

U zult ondernemen groepsprojecten. Deze zullen helpen om uw interpersoonlijke, communicatie en overdraagbare vaardigheden van essentieel belang om een ​​carrière in de industrie te ontwikkelen.

Toelatingseisen

Een eerste of een goede tweede klasse UK Honours diploma of een gelijkwaardige buitenlandse diploma in elektronische, elektrische of communicatie-engineering, of een verwante onderwerp van een erkende academische instelling.

Kandidaten van wie de eerste taal niet het Engels of die niet hebben toegezegd hun undergraduate cursus in het Verenigd Koninkrijk moet een recente UKBA-erkende Engels kwalificatie bezitten.

Engels Taal Eis

IELTS 6.5 of gelijkwaardig

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Our Faculty of Engineering is the biggest in Scotland. We're also one of the largest, best equipped engineering faculties in the UK.

Our Faculty of Engineering is the biggest in Scotland. We're also one of the largest, best equipped engineering faculties in the UK. Lees Minder
Glasgow , Aalborg , Hamburg + 2 Meer Minder