Msc in e-business en digitale marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ondernemersvaardigheden, in combinatie met diepgaande technische kennis, kan leiden tot het produceren van innovatieve ideeën in de wereldwijde concurrentie e-Business omgeving. Deze nieuwe postdoctorale cursus is gericht op het verstrekken van evenwichtige en goed ontworpen training in zowel de principes van software en telecommunicatie in de E-business praktijken, evenals de essentiële management, marketing en financiering vaardigheden die nodig zijn voor het opstarten en succesvol uitvoeren van een e- Business. De 14-maanden durende cursus zal een beroep op afgestudeerden het nastreven van een carrière in een reeks van ondernemerschap, management en marketing functies in de ICT of andere soortgelijke-IT-georiënteerde domein in de opkomende creatieve economie. De syllabus bevat een combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden, gericht op e-business / e-commerce applicaties en de onderliggende technologieën:

  • Project management, leiderschap en teamwerk
  • Management en marketing
  • Ondernemende vaardigheden en kennis die nodig is om startende bedrijven te ontwikkelen
  • Belangrijkste vaardigheden op strategische beslissingen, met betrekking tot innovatie en technologie management,
  • Essentiële communicatieve vaardigheden
  • Oefening praktijkgericht onderwijs op basis van case studies en real-world voorbeelden
  • Vaardigheden met betrekking tot data-analyse en evaluatie
  • Planning en time management

De MSc in Digital Marketing programma e-Business en bevordert het leren en onderwijzen wordt gekenmerkt door een diversiteit aan middelen en het onderwijs stijlen en technieken, die erkennen dat de universiteit opereert in een steeds veranderende omgeving. Onderwijs- en leermethoden moeten de ontwikkeling van deze vaardigheden bij te staan, door het stimuleren van niet alleen het vermogen tot abstract redeneren, maar ook de capaciteiten van de leerlingen voor onafhankelijke en zelf-gemotiveerd leren, probleemoplossende vaardigheden, en een deel van de kennis en vaardigheden, die gemeenschappelijk zijn voor de werkgelegenheid in vele gebieden.

Dit programma is bedoeld voor de Universiteit afgestudeerden van Telecommunicatie, Informatica / Informatica en Elektrotechniek, maar ook voor Natuurwetenschappen en de Economische en Bedrijfskundige departementen, met een sterke achtergrond in ICT en een sterke motivatie om een ​​carrière in de communicatie en Cyber ​​Security gerelateerde domeinen te streven .

De Structuur

De MSc in e-Business en Digital Marketing (full-time) is een 14-maanden durende programma onderwezen over drie termen. Lezingen vinden vooral plaats op doordeweekse avonden. Het is ook beschikbaar in part-time mode meer dan 26 maanden voor degenen die niet kunnen verbinden tot een full-time programma, hetzij voor werk of om andere redenen.

Bij aankomst in het IHU alle studenten wonen basiscursussen in Java en SQL, dat is gericht op alle inkomende studenten op hetzelfde niveau met betrekking tot een aantal van de kennis van programmeren die nodig is brengen. Tijdens de eerste termijn, zijn alle studenten verplicht om vijf (5) verplichte kernvakken volgen. Tijdens de tweede termijn, volgen alle studenten nog drie (3) verplichte vakken gecombineerd met twee (2) keuzevakken. Tot slot, tijdens de derde term, werk is uitsluitend gewijd aan de masterproef.

Deadlines

De IHU werkt voortschrijdend toelating basis, in twee (2) ronden van toepassingen.

  • Toepassing Ronde 1 cut-off datum: 15 juni 2015 - Toepassing Ronde 2 cut-off datum: 16 oktober 2015 Dit betekent dat de kandidaten toe te passen voor en zijn het hele jaar door toegelaten tot onze programma's, tot het einde van de 1e ronde (juni 15 ). Ronde 2 aanvragen worden behandeld overeenkomstig de beschikbare plaatsen in het programma na ronde 1.

Wij wijzen er echter op dat u zo vroeg mogelijk van toepassing zijn op een snelle reactie en plaats beschikbaarheid te garanderen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The International Hellenic University (IHU) was established by Law No. 3391 in October 2005 and is based in Thessaloniki, Greece. The IHU is Greece’s first state university, where programmes are taugh ... Lees meer

The International Hellenic University (IHU) was established by Law No. 3391 in October 2005 and is based in Thessaloniki, Greece. The IHU is Greece’s first state university, where programmes are taught exclusively in English. Lees Minder