msc in duurzame energie techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc in Duurzame Energie Techniek

Voertaal: Engels

Startdatum: augustus

De wereld wordt steeds scherp bewust van de dringende noodzaak om de vele kwesties in verband met energieverbruik en klimaatverandering op te lossen. De beperkte beschikbaarheid van fossiele brandstoffen en de noodzaak om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen pleiten voor fundamentele veranderingen in het mondiale energie-landschap. Dit programma zal u toelaten om de nieuwe generatie van professionals treden in de voorhoede van de energie-revolutie.

De MSc in Duurzame Energie Engineering is bedoeld voor studenten met een achtergrond in de techniek of natuurwetenschappen, die willen een meer technisch perspectief te nemen aan de ontwikkeling en engineering van duurzame energiesystemen.

Dit is een zeer flexibel programma op basis van praktische en veldwerk ervaring.Studenten studeren duurzame energie vanuit het perspectief van het bedrijfsleven, wetenschap en technologie, en te leren over een brede waaier van technologieën voor hernieuwbare energie die de verschillende regio's en samenlevingen passen. Dit omvat geothermische energie, waterkracht, windenergie en energie-efficiëntie. Profiteren van de positie van IJsland 's als een wereldwijde leider in de ontwikkeling van hernieuwbare energie, onze studenten ervaren het hele duurzame energie proces vanaf de elektriciteitscentrale aan de ontwikkeling van duurzame energie wet op regeringsniveau. Op de voltooiing zal het programma studenten in staat zijn om hun vaardigheden en kennis toe te passen op het ontwikkelen van oplossingen voor energie-gerelateerde problemen.

Gepersonaliseerde studieplan-maat je studie aan uw individuele interesses

Studenten ontwikkelen een persoonlijk studieplan, met de hulp van een studieadviseur, om hun belangen die verder in het afstudeeronderzoek kan worden ontwikkeld weerspiegelen.

Studenten en docenten

IJsland School van Energie leidt studenten op tot ingenieurs, managers, beleidsmakers en onderzoekers geworden, dus trekken we onze studenten uit een breed scala aan ervaring en achtergronden.

Toegang Collaboration-inside

IJsland School of Energy wordt gebruikt in samenwerking met de twee leiders op het gebied van hernieuwbare energie; Reykjavik Energy (Opent in nieuw venster) en IJsland Geosurvey. (Opent in nieuw venster) Deze samenwerking geeft onze studenten een uitzonderlijke toegang tot:

  • Systemen voor hernieuwbare energie in IJsland.
  • Professionals in de voorhoede van de ontwikkeling en exploitatie van hernieuwbare energiebronnen.

Toelatingseisen

Bachelor's degree

Bachelordiploma in een technisch gerelateerde veld.

Engels taaleisen

De aanvragers moeten het bewijs leveren van hun bekwaamheid in het Engels geven.

  • Een minimum TOEFL-test score van 550 vereist is (213 in de computer-gebaseerde test, 79 in de internet gebaseerde test)
  • IELTS score van ten minste 6.0 (zowel algemene en academische geaccepteerd).

Taal vereiste ontheffing

We zullen afzien van de eis van een Engels taal certificaat in de volgende omstandigheden:

  • De aanvragers inheemse / moedertaal is Engels
  • Indien de aanvrager heeft gestudeerd in de richting van een diploma hoger onderwijs en de voertaal was Engels (minimumeis 3 jaar full-time). Een certificaat van de universiteit vereist zal zijn om dit te bevestigen.

&nbsp

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The mission is to offer a high quality learning experience. Offering opportunities for research, design and the management of systems for sustainable energy, we strive to produce experts in the field ... Lees meer

The mission is to offer a high quality learning experience. Offering opportunities for research, design and the management of systems for sustainable energy, we strive to produce experts in the field for the global community. Lees Minder