Msc in digitale innovatie & beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc in Digital Innovation & Management
In het MSc-programma in Digital Innovation & Management u zal worden uitgerust met de kennis, vaardigheden en instrumenten voor het begrijpen en beheren van complexe en vaak turbulente processen van digitale verandering en innovatie in een breed scala van organisaties.

Zoals digitale technologieën voortdurend en snel evolueren ze invloed hebben op organisaties, mensen en de samenleving in het nieuwe en verrassende manieren. Om omgaan met deze veranderingen en uitdagingen van de digitalisering van al geautomatiseerde systemen vereisen de mogelijkheid om weloverwogen en tijdig beslissingen en aanpassingen te maken tijdens het strategisch, tactisch, organisatorische en praktische taken in het management en het bestuur. Dit is gebaseerd op een diep begrip van de mensen, technologie en digitale veranderingen.

Het programma heeft een brede internationale oriëntatie, en wordt in het Engels gegeven.


Programma Structuur
Digital Innovation & Management heeft een flexibele structuur. Het biedt solide analytische vaardigheden, terwijl het verlaten van voldoende ruimte voor u om te bepalen en vorm je eigen unieke profiel. Het bevat dwingende en keuzemodules en de keuze van ten minste één van de drie specialisaties:

  • Proces Innovatie en New Business Models
  • Enterprise Services
  • Big Data


Carriere Vooruitzichten
Een MSc in Digital Innovation & Management zal u voorzien van een scherp mondiaal perspectief en met de vaardigheden die u aanschaft tijdens het programma, wordt u goed voorbereid op een internationale carrière in de private of publieke sector. Je zult, bijvoorbeeld, in staat zijn om nieuwe kansen de veranderingen die ze met zich meebrengen in grote organisaties en instellingen te identificeren en te beheren.

Informatietechnologie is overal. Daarom zal je een troef voor een breed scala aan werkgevers in de private als de publieke sector. Je moet bereid zijn om je eigen carrière mogelijkheden vorm te geven in een veranderende professionele omgeving, maar de hieronder genoemde werkzaamheden zijn voorbeelden van functies en taken, zou je worden gekwalificeerd voor:

  • Organisatorische Consultant werken met de ontwikkeling van organisatorische processen, management modellen, optimalisatie van het management / communicatieprocessen etc.
  • Project en Team Manager met de taken met betrekking tot het ontwikkelen en managen van projecten, project teams en processen.
  • Speciaal Adviseur met adviserende taken binnen het gebied van informatie technologie, digitalisering, innovatie, onderzoek en ontwikkeling, enz
  • Business Analyst en Developer werken met de identificatie van en uitbreiding in nieuwe gebieden van IT-business - bijvoorbeeld business analyse, concept ontwikkeling, implementatie, etc.


Toelatingseisen
Met het oog op een aanvraag voor toelating tot de IT-Universiteit MSc-programma in Digital Innovation & Management (E-Business) bent u verplicht om te hebben:

  • Een universiteit of professionele bachelor's degree of een overeenkomstige graad. Er zijn geen vereisten voor een specifieke academische achtergrond.
  • Vaardigheid in het Engels overeenkomt met de Deense B-niveau.


Collegegeld
EU / EER-burgers zijn geen collegegeld niet te betalen (met inbegrip van de burgers van de Scandinavische landen). Niet-EU / EER-burgers zijn om het collegegeld te betalen.


Beurzen
De IT-universiteit van Kopenhagen biedt state beurzen aan drie of vier uitzonderlijk getalenteerde MSc kandidaten (full-graden studenten) van buiten de EU en de EER elk jaar. De beurzen zullen worden aangeboden aan de aanvragers die de beste scores op basis van de criteria in onze toelatingsregels te bereiken. De staat beurzen bestaan ​​uit gratis onderwijs en deels afdekken van de kosten van levensonderhoud. Aanvragers kunnen niet gelden voor de beurzen. De IT-universiteit beschouwt alle toegelaten MSc-studenten voor de beurzen en informeert de gekozen voor de beurzen in hun brief van toelating studenten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The IT University is creating more IT graduates, than any other university in Denmark and offers a variety of research based study programmes within the field of IT.

The IT University is creating more IT graduates, than any other university in Denmark and offers a variety of research based study programmes within the field of IT. Lees Minder