Msc in de tuinbouw

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Missie van de Faculteit

Tuinbouwgewassen zijn een belangrijk onderdeel van de menselijke omgeving, humane voeding en worden gebruikt in een natuurlijke geneeskunde als een remedie tegen vele ziekten beschaving.

De faculteit Tuinbouw en Landschapsarchitectuur is bedoeld om studenten met een uitgebreide kennis van de moderne tuinbouw, met inbegrip van de teelt en na-oogst technologieën van tuinbouwgewassen geteeld in gematigde klimaat - groentegewassen, geneeskrachtige planten, fruit, sierplanten, kennis van geïntegreerde plaagbestrijding, pro -ecological productie, biotechnologische methoden, bescherming van landschap, etc.

Missie van de specialisatie (major)

De specialisatie in de tuinbouw is opgericht om studenten te voorzien van inzicht in de biologische achtergrond in het kweken van tuinbouwgewassen en na-oogst "leven" van groenten, fruit en sierplanten. Het programma is ook bedoeld om de studenten ook kennismaken met de up-to-date kennis van milieuvriendelijke en ecologische methoden voor de productie van groenten, fruit en geneeskrachtige planten, de opslag en na-oogst technologie, het gebruik van siergewassen in de menselijke omgeving als kennis van geïntegreerde gewasbescherming (IPM).

Gedetailleerde programma van de studies:

a) verplichte vakken, aangeboden tijdens de drie semesters van de studies

Duurzame tuinbouw; Moleculaire biologie; Mathematische statistiek; Moderne trends in de tuinbouw; Bescherming van het landschap en ecologie; Postharvest biologie en technologie; Diploma seminar

b) Facultatieve onderwerpen, door de studenten worden gekozen tijdens de studies

Siergewassen in menselijke omgeving, Vruchten van de Wereld, Medicinale planten uit natuurlijke habitats, planten in de menselijke voeding, voortplanting van siergewassen, Advanced plantenziektekunde, Geïntegreerde plaagbestrijding, Biologische bestrijding, Eco-toxicologie, Kwaliteit evaluatie van producten (incl: chemisch , fysieke en sensorische methoden), Fytoremediatie in de tuinbouw, benadrukt in planten teelt, Bioinformatica, Plant biotechnologie - moleculaire bases, Breeding in de tuinbouw, Fysiologie van groentegewassen, Bloemisterij, mysteries Planten 'onder de microscoop

onderwijsresultaten

Studenten maken kennis met de principes van duurzame tuinbouw, processen biologische waarde van plantaardig beïnvloeden. Daarnaast krijgen ze de vaardigheden hoe te plannen en organiseren van de productie en opslag van tuinbouwgewassen, evenals hoe de menselijke omgeving met sierplanten regelen. Zij krijgen het diploma: Master of Sciences in Tuinbouw (Magister inżynier ogrodnictwa).

Vereisten

Bachelor diploma in de tuinbouw, landbouw, biologie of Environmental Sciences. Verified beheersing van het Engels. Studenten afgestudeerd aan Poolse universiteiten zijn ook welkom (zonder te betalen vergoeding).

Duur: drie semesters; starten: 1 maart

Werving

Deadline: 15 januari

  • Kwalificatie gebaseerd op resultaten van de eerste graad studies (rangen gemiddeld) en motivatiebrief.
  • Verified beheersing van het Engels.

Aantal plaatsen beschikbaar: 15 tot 17.

De volgende documenten moeten via e-mail worden verzonden of ingediend door u bij het Bureau voor Studenten Zaken:

  • Ondertekende aanvraagformulier met een foto bijgevoegd;
  • Een fotokopie van een geldig paspoort of ander document waaruit blijkt dat de identiteit van de kandidaat (het originele document is bij aankomst te worden voorgelegd);
  • CV in het Pools of Engels;
  • Een document waaruit blijkt dat de kennis van het Engels;
  • Een certificaat van het consulaat bevestigt Poolse afkomst of Pools Handvest, indien de kandidaat bezit een;
  • Origineel of een gewaarmerkt afschrift van het hoger onderwijs afstuderen diploma (een fotokopie van het origineel gecertificeerd met het zegel van de instelling / universiteit die het heeft afgegeven.), Samen met supplement / transcript of records (een specificatie, met inbegrip van de onderwerpen genomen, numer van uren en rangen), die recht geven op de tweede cyclus studies uit te voeren in het land van afgifte. Het diploma moet een apostille dragen.
  • Een kopie van de middelbare school diploma - een document dat recht geeft op studies uit te voeren in het land van afgifte. Op verzoek van de aanvrager is verplicht apostille te bieden.
  • Documenten die in andere dan het Pools of Engels talen moeten worden vertaald. De vertaling wordt gemaakt of gecertificeerd door de consul van de RP of door een beëdigd vertaler, opgenomen in het panel van beëdigde vertalingen van het Ministerie van Justitie.
Laatst bijgewerkt op sep 2016

Over de school

Warsaw University of Life Sciences (SGGW) is the oldest agricultural academic school in Poland, its history dates back to 1816. At present, the university consists of 13 faculties; there are 27,000 st ... Lees meer

Warsaw University of Life Sciences (SGGW) is the oldest agricultural academic school in Poland, its history dates back to 1816. At present, the university consists of 13 faculties; there are 27,000 students enrolled. They can choose from 34 disciplines and 61 specialties. Lees Minder