Msc in de ontwikkeling van software

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc in Software Development

Software Development geeft u toegang tot geavanceerde kennis in het ontwerpen van software, programmeertalen, databases, gedistribueerde systemen, kunstmatige intelligentie, algoritmen, software ontwikkeling processen, eisen, organisatie en management.

Het programma geeft je de gelegenheid om te werken met alle fasen van het ontwikkelingsproces - analyse, ontwerp, ontwikkeling, testen en de lancering, en leert u hoe te ontwerpen en programmeren van software systemen van alle schalen, van mobiele applicaties naar web-based business oplossingen.

Het programma heeft een internationaal perspectief en wordt daarom in het Engels


Het programma
De opleiding staat open voor zowel studenten met een bachelordiploma in de informatica of de ontwikkeling van software, en afgestudeerden van andere studiegebieden. Of u nu een bachelor in de informatica, of in het bedrijfsleven en marketing te houden, helpen wij u om het onderzoek niveau deskundigheid groeien in software wetenschap.

U kunt kiezen tussen twee verschillende toelating gebieden, afhankelijk van de vraag of u een IT-gerelateerde achtergrond.

 • Ontwerp spoor
 • Advanced Computing spoor


Ontwerp Track
De Design spoor is gericht op ambitieuze studenten die niet beschikken over een IT-gerelateerde opleiding. U voert de Design spoor om uw uitstekende bestaande ervaringen van je bachelor met de ontwikkeling van software vaardigheden aan te vullen met het oog op een unieke interdisciplinaire mix te maken.

Dit is een technisch programma, dus je leert wiskundige modellering en logisch redeneren toe te passen in je studie.

Deze track bereidt u om te werken aan de toepassing van specifieke software ontwikkeling voor eindgebruikers in de publieke sector en in particuliere ondernemingen. Uw brede ervaring in software en in je bachelor vakgebied zal u zeer goed gepositioneerd om te werken met leden van niet-technische project alsook met meer gespecialiseerde programmeurs.


Advanced Computing Track
De Advanced Computing spoor is gericht op studenten die een bachelor diploma in de ontwikkeling van software of in een verwant gebied bijvoorbeeld informatica of computer engineering te houden. Gecombineerd met eerdere ervaring in de programmering en de ontwikkeling van software, heb je de mogelijkheid om je eigen opleiding te ontwerpen om het beste bij je passen en je kwalificaties.

De AC spoor ervan uitgegaan dat u bij de inschrijving hebben een rijke bagage aan kennis van de computer van uw vorige graad.

Het is uiterst belangrijk dat u de voorwaarden voor het voltooien van de verplichte vakken van het eerste jaar (zie onderstaande tabel). Vouw de paragraaf en zie meer over de voorwaarden.

Deze track bereidt u om te werken in de kern van de ontwikkeling van software-industrie, om bij te dragen tot de ontwikkeling van nieuwe software technologieën en hulpmiddelen.


Carriere vooruitzichten
De competenties van de Software Development en technologie en het mondiale perspectief van het programma bereidt je voor op een carrière in zowel de Deense als mondiale context, werken zoals bijvoorbeeld:

 • System Developer
 • Programmeur
 • Software Architect
 • Database manager
 • Quality Engineer
 • Project Manager
 • System consultant in bredere zin


Toelatingseisen
Om te solliciteren voor toelating tot de IT Universiteit MSc programma bent u verplicht om te hebben:

 • Een universiteit of professionele bachelor's degree of overeenstemmende diploma.
 • Als je een bachelor's degree van een land buiten de EU / EER, moet je diploma bij voorkeur binnen het gebied van de wetenschap of techniek.
 • Engels overeenkomt met de Deense B-niveau
 • Software Development kandidaten voor de Advanced Computing toelating gebied moet een gekwalificeerde (bachelor) diploma in verband met de ontwikkeling van software met substantiële programma-inhoud te hebben. Daarnaast moeten de aanvragers hebben tijdens hun bachelor studies, studeerde Programming, Stichtingen en Software Engineering. Dit moet grondig worden beschreven in de begeleidende brief.
 • Kandidaten voor de Design toelating gebied moet een bachelor diploma in een niet-software gebied.

Houdt u er rekening mee dat het MSc-programma concurrerende toelating is beperkt.


Collegegeld
EU / EER-burgers zijn geen collegegeld niet te betalen (met inbegrip van de burgers van de Scandinavische landen). Niet-EU / EER-burgers zijn om het collegegeld te betalen.


Beurzen
De IT-universiteit van Kopenhagen biedt state beurzen aan drie of vier uitzonderlijk getalenteerde MSc kandidaten (full-graden studenten) van buiten de EU en de EER elk jaar. De beurzen zullen worden aangeboden aan de aanvragers die de beste scores op basis van de criteria in onze toelatingsregels te bereiken. De staat beurzen bestaan ​​uit gratis onderwijs en deels afdekken van de kosten van levensonderhoud.

Aanvragers kunnen niet gelden voor de beurzen. De IT-universiteit beschouwt alle toegelaten MSc-studenten voor de beurzen en informeert de gekozen voor de beurzen in hun brief van toelating studenten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The IT University is creating more IT graduates, than any other university in Denmark and offers a variety of research based study programmes within the field of IT.

The IT University is creating more IT graduates, than any other university in Denmark and offers a variety of research based study programmes within the field of IT. Lees Minder