Lees de Officiële Beschrijving

Het programma van de Mechanical Engineering master zich bezighoudt met het product-cyclus van de ontwikkeling van een technisch perspectief, omvat alles van idee tot het uiteindelijke product.

Het programma begint met een looptijd van traditionele mechanische engineering, wiskunde en informatica programmering cursussen, die allemaal zijn verplicht. Deze cursussen bereiden studenten voor op verdere studies in een van specialisatie gebieden van het programma.

programma beschrijving

Het programma van de Mechanical Engineering master zich bezighoudt met het product-cyclus van de ontwikkeling van een technisch perspectief, omvat alles van idee tot het uiteindelijke product.

Het programma begint met een looptijd van traditionele mechanische engineering, wiskunde en informatica programmering cursussen, die allemaal zijn verplicht. Deze cursussen bereiden studenten voor op verdere studies in een van specialisatie gebieden van het programma:

  • Engineering Systems Design - omvat alle aspecten van klassiek machine ontwerp tot mechatronica
  • Engineering Mechanics - bestaat uit klassieke en moderne toegepaste mechanica met een sterke focus op modellering en simulatie.
  • Manufacturing Engineering and Management - overspant het gebied tussen geautomatiseerde productieprocessen en supply-chain management.

De uiteindelijke looptijd van het programma van de Werktuigbouwkunde meester is gewijd aan een graad project.

Carrièremogelijkheden

Machinebouw is een van de breedste technische disciplines, en afgestudeerden hebben goede mogelijkheden voor de werkgelegenheid in bijna alle sectoren van de technische industrie.

Werktuigbouwkundigen kan worden betrokken bij de productie, distributie en gebruik van energie; het ontwerpen en ontwikkelen van machines, voertuigen en transportsystemen; en de verwerking van de materialen. Ze werken vaak met het ontwikkelen van nieuwe oplossingen voor milieuproblemen. Werktuigbouwkundigen wordt verwacht om creatief te zijn, hebben een brede kennis en werk als lid van een multidisciplinair team.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 22 andere vakken van Linköping University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
252,000 SEK
Alle anderen (per studiejaar); Burgers van binnen de EU / EER en Zwitserland: Geen collegegeld
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Mechanical Engineering at Linköping University