Msc in de machinebouw

Algemeen

Beschrijving van opleiding

msc in de machinebouw

Locatie: Abu Dhabi

Mechanical Engineering is een brede technische discipline met een scala aan activiteiten en functies die bijna elk aspect van de technologie aan te raken.


Mechanical Engineering heeft betrekking op onderwerpen met betrekking tot energie, stromingsleer en dynamiek, solide mechanica, warmteoverdracht, en ontwerpen en produceren. Deze gevarieerde achtergrond unieke positie Mechanical Engineers te helpen bepalen de toekomst van de technologie en spelen een cruciale rol bij het oplossen van de wereldwijde energie en duurzaamheid uitdagingen.


De Mechanical Engineering Program van Masdar Institute streeft ernaar om bekend om een ​​uitstekende graduate onderwijs en onderzoek, dat is in de voorhoede van de technologische vooruitgang te worden. De missie van de Mechanical Engineering Program is om studenten te voorzien van de fundamentele kennis, vaardigheden en professionele ervaring die nodig zijn voor een succesvolle loopbaan in de industriële en academische rollen die alternatieve energie en duurzame technologieën te betrekken.


Afgestudeerden van de Mechanical Engineering Program van Masdar Institute in staat zal zijn om samen te werken, uit te voeren onafhankelijk en multidisciplinair onderzoek, effectief te communiceren en hun rol bij het oplossen van mondiale uitdagingen te herkennen, en tegelijkertijd het bevorderen van duurzame principes engineering.

Programma Learning Outcomes

Na voltooiing van de Mechanical Engineering Master of Science programma worden afgestudeerden verwacht dat zij de volgende resultaten te bereiken:

 • Succesvol toe te passen geavanceerde concepten van de fundamentele wetenschappen en techniek te identificeren, te formuleren en oplossen van complexe werktuigbouwkundige problemen.
 • Succes geavanceerde concepten werktuigbouwkunde gelden voor de analyse, het ontwerp en de ontwikkeling van systemen, componenten of processen om de gewenste behoeften van de samenleving professioneel en ethisch te voldoen.
 • Maken gebruik van een geavanceerde benadering voor het ontwerpen en uitvoeren van experimenten, en om gegevens te analyseren en te interpreteren.
 • Wees voortdurend bewust van de hedendaagse vraagstukken en onderzoek de mogelijkheden / uitdagingen in verband met energie en duurzaamheid en het voeren van een leven lang leren in het veld en in de fundamenten van andere verwante disciplines.
 • Gebruik geavanceerde technieken, vaardigheden en moderne wetenschappelijke en technische software voor de beroepspraktijk.
 • Effectief te communiceren in schriftelijke en mondelinge vorm, zowel individueel en als lid van een multidisciplinair team.

Onderzoek

Mechanical Engineering onderzoek aan Masdar Institute is gericht op het verstrekken van aanzienlijke vooruitgang op belangrijke gebieden van hernieuwbare energie en duurzame technologie. Specifieke onderzoeksthema's omvatten, maar zijn niet beperkt tot, thermo-vloeistof wetenschappen en beschikken over geavanceerde computationele methoden, hydrodynamica, vast / vloeibare interacties, duurzame verwarming en koeling, aandrijfsystemen, materialen en apparaten voor hernieuwbare energie, afval tot energie-conversie en het ontwerp voor duurzaamheid. Voorbeelden van lopende Werktuigbouwkunde onderzoeksactiviteiten op Masdar Institute zijn als volgt:

 • Hydrodynamica van golfenergie-extractie
 • Geavanceerde technologieën en controles voor het bouwen van energie-efficiëntie
 • Modellering van de stedelijke thermo-vloeibare omgeving
 • Waste-to-energy conversie via vergassing
 • Windstroom simulatie op de lage en hoge opkomst structuren met inbegrip van windturbines
 • duurzame productie
 • Kernreactor Engineering

Leerplan

Alle studenten voor alle programma's zijn verplicht om vier programma kern cursussen te nemen. Bovendien moet elke student volgende doen:

 • Drie keuzevakken uit een programma met de goedkeuring van adviseur
 • Één universiteit kernvak - Sustainable Energy
 • 24 studiepunten van de thesis (3 voor 1 jaar Fall, 3 voor 1 jaar van de lente; 6 voor de zomer, 6 voor het 2e jaar Fall, 6 voor het 2e jaar Spring)

Toelatingseisen

 • Een relevante undergraduate degree - undergraduate graden moet zijn op het gebied van wetenschap, techniek of informatica
 • CGPA - De minimaal vereiste voor overweging voor opnames is 3,0 op een schaal van 4,0
 • GRE scores - De minimale score vereist op de GRE Quantitative ligt op 700 (of 155 op de nieuwe schaal). Er is geen cut-off score voor de verbale en analytische, maar deze scores zijn ook belangrijk en geëvalueerd. De GRE examen kan geen afstand worden gedaan.
 • TOEFL (of academische IELTS) - De minimum TOEFL-score nodig is 91 (Internet-based) op de internationale TOEFL. Equivalent papier / computer-based TOEFL wordt ook geaccepteerd. De TOEFL kan alleen worden afgeweken voor Engels als moedertaal. De minimale academische IELTS score nodig is 6,5.
 • Hoge cijfers en scores zijn een voorwaarde, maar zijn geen garantie voor toelating. Toelating normen zijn in overeenstemming met die van het MIT.
Laatst bijgewerkt op feb 2016

Over de school

Masdar Institute of Science and Technology is the world’s first graduate-level university dedicated to providing real-world solutions to issues of sustainability. A world-class research-driven univers ... Lees meer

Masdar Institute of Science and Technology is the world’s first graduate-level university dedicated to providing real-world solutions to issues of sustainability. A world-class research-driven university, the Institute focuses on the science and engineering of advanced alternative energy, environmental and sustainability technologies. Lees Minder