Msc in de informatietechnologie

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Dit programma is speciaal ontworpen voor afgestudeerden in Informatietechnologie / Computer Science and Computer Engineering velden.

M.Sc. in de Informatie Technologie is ontworpen om een ​​kern van geavanceerde kennis in de Informatie Technologie aangevuld met een reeks opties binnen het gebied van Software Engineering, Computer Networks, e-business Technologies, Database Management en Administratie, Business Information Systems, etc. bieden De graad is bedoeld om de kennis van bestaande en nieuwe ontwikkelingen te geven, in het zo goed als op een grondige kennis te voorzien in geavanceerde onderwerpen op Information Technology aan de uitdagingen van een informatie-gedreven economie beheersen.

GESCHIKTHEIDSCRITERIA

Kandidaten die zich aanmelden voor de M.Sc. Graad in Information Technology of Postgraduate Diploma in de Informatie Technologie wordt een van de volgende kwalificaties hebben:

  • Een Bachelor of Science Degree in Information Technology van de Sri Lanka Institute of Information Technology.
  • Een Bachelor of Science Degree in Computer Science / Information Technology / ingenieur aan een universiteit in Sri Lanka.
  • Een bachelordiploma in een relevante veld van een erkende universiteit / instituut, zoals goedgekeurd door de SLIIT met relevante ervaring, waar nodig.
  • Het lidmaatschap van een erkende professionele instituut in een bepaald vakgebied, zoals goedgekeurd door SLIIT met relevante ervaring, waar nodig.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Highly qualified, dedicated in-house academic staff, professional career focused education, innovative study programmes, outstanding facilities are some of the reasons that make SLIIT the right choice ... Lees meer

Highly qualified, dedicated in-house academic staff, professional career focused education, innovative study programmes, outstanding facilities are some of the reasons that make SLIIT the right choice for you. SLIIT ensures its students a learning experience that is enriching and enlightening. Lees Minder
MALABE , Londen , Sydney + 2 Meer Minder