Msc in de informatica en informatiekunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc in Informatica en Informatiekunde

Locatie: Abu Dhabi

Informatica en Informatiekunde (CIS) is de ruggengraat van een moderne technologische samenleving en de drijvende kracht van de moderne industrie. Het biedt de data management, data-analyse en computationele vermogens die nodig zijn om 's werelds meest uitdagende problemen in elk domein op te lossen. De missie van het GOS Program aan de Masdar Institute is het CIS professionals die vertrouwd zijn met de unieke uitdagingen en problemen van duurzaamheid en alternatieve energie en die daadwerkelijk de kloof tussen de informatietechnologie (IT) en de daarmee samenhangende technische disciplines kunnen overbruggen creëren.


Afgestudeerden van het Masdar Institute CIS-programma zal het bereik van de vaardigheden die nodig zijn tot het nemen van technische of leidinggevende posities in de industrie hebben, en in staat zijn het uitvoeren van onafhankelijke, cross-disciplinair onderzoek.

Programma Doelen

De Computing and Information Science Program in het Masdar Institute is gericht op de volgende doelstellingen te bereiken:

 • Maak leiders die in staat zijn het ontwikkelen en beheren van cutting-edge informatietechnologie, waardoor de kennis van kracht in Abu Dhabi zijn en de omliggende regio
 • Inboezemen bij de afgestudeerden een inzicht in de waarde van de technische wetenschap, onderzoek en maatschappelijke dienstverlening.
 • Produceer afgestudeerden die zich bewust zijn van de eis van zijn en beschikken over de mogelijkheid om deel te nemen in het leven lang leren.
 • Samenwerken over het Masdar Institute om te profiteren van en bijdragen aan interdisciplinaire karakter van het Instituut voor het oplossen van belangrijke wereldproblemen.

Programma Learning Outcomes

Om haar programma doelstellingen te bereiken, heeft de Computing and Information Science Program de volgende gerichte programma leerresultaten die zijn aangepast van de erkenningscriteria door de ABET Computing Accreditatie Commissie (ABET, 2008) bedongen gedefinieerd. Deze goedkeuring en aanpassing van de IT-doelstellingen zal helpen zorgen voor de hoogste normen en conformiteit met gevestigde internationale normen. Na het afstuderen van de Informatica en Informatiekunde

Programma zullen de studenten in staat om:

 • Gebruik en de huidige technische concepten en praktijken toe te passen in de kern van computer- en informatietechnologie.
 • Analyseer een probleem, en de rekenkracht eisen passend bij zijn oplossing identificeren en definiëren.
 • Ontwerpen, implementeren en evalueren van computer-based systemen, processen, componenten en programma's zowel in teams en individueel om de gewenste resultaten te ontmoeten.
 • Effectief te communiceren met een scala aan doelgroepen.
  Erkennen de noodzaak van en hebben het vermogen om deel te nemen bij de verdere professionele ontwikkeling.

Onderzoek

Chemical Engineering onderzoek aan Masdar Institute benadrukt energie en het milieu door het toepassen van technische fundamentals om 's werelds meest dringende problemen in de ontwikkeling en productie van brandstoffen op te lossen, de verbetering van de energie-efficiëntie, en de beperking van de milieu-effecten van technische processen. Dit wordt bereikt door laboratorium onderzoek naar katalyse en reactietechniek, transportprocessen, materialen, polymeren en oppervlakten en structuren. Buiten het laboratorium, systeemontwerp en engineering gebruikt wiskundige methoden om het gedrag van het te simuleren en zoeken optimale werkomstandigheden. Effectief gebruik van simulatie en optimalisatie tools maakt verkenning van optimale instellingen op micro- en macro niveau verbeterde efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid van chemische processen te bereiken.

Leerplan

Alle studenten voor alle programma's zijn verplicht om vier kernprogramma cursussen te volgen. Bovendien moet elke student volgende doen:

 • Drie keuzevakken uit een programma met de goedkeuring van hun adviseur
 • Één universiteit kernvak - Sustainable Energy
 • 24 studiepunten van de thesis (3 voor 1 jaar Fall, 3 voor 1 jaar van de lente; 6 voor de zomer, 6 voor het 2e jaar Fall, 6 voor het 2e jaar Spring)

Programma Core Cursussen

 • Data Mining: Het vinden van de gegevens en modellen die waarde te creëren
 • Software engineering
 • Ontwerp en Analyse van algoritmen
 • Distributed Computer Systems Engineering

Toelatingseisen

 • Een relevante undergraduate degree - undergraduate graden moet zijn op het gebied van wetenschap, techniek of informatica
 • CGPA - De minimaal vereiste voor overweging voor opnames is 3,0 op een schaal van 4,0
 • GRE scores - De minimale score vereist op de GRE Quantitative ligt op 700 (of 155 op de nieuwe schaal). Er is geen cut-off score voor de verbale en analytische, maar deze scores zijn ook belangrijk en geëvalueerd. De GRE examen kan geen afstand worden gedaan.
 • TOEFL (of academische IELTS) - De minimum TOEFL-score nodig is 91 (Internet-based) op de internationale TOEFL. Equivalent papier / computer-based TOEFL wordt ook geaccepteerd. De TOEFL kan alleen worden afgeweken voor Engels als moedertaal. De minimale academische IELTS score nodig is 6,5.
 • Hoge cijfers en scores zijn een voorwaarde, maar zijn geen garantie voor toelating. Toelating normen zijn in overeenstemming met die van het MIT.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Masdar Institute of Science and Technology is the world’s first graduate-level university dedicated to providing real-world solutions to issues of sustainability. A world-class research-driven univers ... Lees meer

Masdar Institute of Science and Technology is the world’s first graduate-level university dedicated to providing real-world solutions to issues of sustainability. A world-class research-driven university, the Institute focuses on the science and engineering of advanced alternative energy, environmental and sustainability technologies. Lees Minder