msc in de elektrotechniek

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Afdeling Overzicht


Het departement Elektrotechniek aan de Southern Taiwan University
werd opgericht in 1969. Momenteel zijn er 37 docenten actief te betrekken in onderzoek en onderwijs in drie expertisegebieden: Control en IC, macht en informatie, biomedische elektronica. Vanaf juni 2007, de inschrijving van de EE-afdeling was 1101, met inbegrip van 989 in de bacheloropleiding en 112 in het doctoraalprogramma. Stut EE-afdeling is het aanbieden van programma's die award BS, MS, en doctoraal graden.

Volgens een mei 2007 nummer van de evaluatie, een tweemaandelijkse publicatie gewijd aan de evaluatie en accreditatie van het hoger onderwijs in Taiwan, in een onderzoek op basis van de gegevens uit ISI Web of Science van 2002 tot 2006, Stut de EE-afdeling gerangschikt 15e op zowel het "totaal aantal van papers "en" totaal aantal citaties "categorieën onder alle departementen Elektrotechniek in Taiwan. Sinds 2000, Stut de EE-afdeling continu in de top EE departementen van prive-universiteiten in het aantal onderzoekssubsidies van de National Science Raad van Taiwan.

In 2006 was onze undergraduate programma geaccrediteerd door IEET, de Taiwanese tegenhanger van ABET, die ook een ondertekenaar van de Washington Accord. Onze graduate programma is geaccrediteerd door de dezelfde instelling in 2008.Programma Beschrijving

In augustus 2007, Stut de EE-afdeling uitgebreid het warmste onthaal voor studenten uit de hele wereld en begon de internationale masteropleiding. Het is onze hoop dat dit programma zal een cruciale rol spelen, niet alleen op de Stut campus, maar ook in de regionale samenwerking in Azië en daarbuiten.

&nbsp

Curricula van International Master Program van de in Electrical Engineering

Faculteit Elektrotechniek, Zuid-Taiwan University


1. Minimale studiepunten voor de masteropleiding 26, inclusief 2 verplichte studiepunten, 24 studiepunten keuzevak. 6 scriptie credits zijn ook nodig in aanvulling op de eerder genoemde studiepunten.

2. Voorafgaand aan het afstuderen, moeten de studenten in dit programma een complete 24-keuzevak studiepunten uit cursussen aangeboden door de afdeling Elektrotechniek, Zuid-Taiwan University (aangeduid als "dit departement" in de rest van de noten hierin.)

3. Studiepunten die zij buiten deze afdeling kunnen worden geteld als studiepunten voor de masteropleiding alleen als ze zijn goedgekeurd door de voorzitter van deze afdeling.

4. Iedere afgestudeerde student moet aanwezig zijn op de schriftelijke bewijs van de aanvaarding van een papier in te dienen in een refereed conference of tijdschrift alvorens verdediging. Dergelijke bewijzen zal worden onderzocht door de departementale commissie van Academische Zaken.

5. Keuzevakken kunnen onderhevig zijn aan verandering.

6. Het cijfer voor scriptie credits is het gemiddelde van de scores gegeven door de verdediging leden van de commissie. Het afstuderen rang is het gewogen gemiddelde van de rangen van studiepunten en de rang van het proefschrift van credits.

&nbsp


Hoe toe te passen


Oog op de toepassing, gelieve de volgende:


1. Aanvraagformulier

2. Officiële Afstuderen Diploma en cijferlijst of merken vel

3. Gezondheidscertificaat

4. Brieven van aanbeveling

5. Een officiële jaarrekening van persoonlijke besparingen

6. Verklaring omtrent het doel of persoonlijk essay

7. Aantonen over voldoende taalkennis

De volgende bekwaamheidsexamens worden geaccepteerd: TOEFL (minimaal 500, iBT 61), TOEIC (minimaal 650) of IELTS (minimaal 5,0).

8. Andere relevante documenten of uitspraken die uw aanvraag kunnen bevorderen

9. SPM, STPM of UEC Transcript (voor Maleisië Senior High School studenten)

Laatst bijgewerkt op jan 2011

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

STUST was founded in 1969. As of the 2007 academic year, we have a total of four colleges—College of Engineering, College of Business, College of Digital Design, College of Humanities and Social Scien ... Lees meer

STUST was founded in 1969. As of the 2007 academic year, we have a total of four colleges—College of Engineering, College of Business, College of Digital Design, College of Humanities and Social Sciences—25 departments, 11 graduate institutes (which offer 12 Master's programs and 3 doctoral programs), 4 teaching centers and 18 research centers. STUST has over 800 faculty members, and we currently have approximately 18,000 students enrolled, of which over 170 are international students. Our campus is located in the north-eastern suburb of Tainan City on an area of 16 hectares. To our west is Tainan City, and to our east is Yung-Kang City. Our campus is less than 4 km from Tainan’s Railway Station. Our school is truly located in an area with the beauty of the countryside and the convenience of metropolitan life. Lees Minder
Tainan , Taipei + 1 Meer Minder