Msc in de elektrische energietechniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc in Electrical Power Engineering

Locatie: Abu Dhabi

Electrical Power Engineering is een belangrijke en vitale discipline om de weg vrij om wijdverbreide integratie van hernieuwbare en duurzame technologieën. De Electrical Power Engineering Program omvat een breed scala aan activiteiten en zich ontwikkelende problemen die van groot belang zijn op het gebied van duurzame en slimme energiesystemen.


Electrical Power Engineering heeft betrekking op onderwerpen die verband houden met de integratie van hernieuwbare energie aan de macht systemen, power elektronica-toepassingen en experimenteel design, power stabiliteit van het systeem en de controle, dynamische systemen, controle en optimalisatie technieken in de power systems. Het programma is ontworpen om studenten met technische kennis op het gebied van aandrijfsystemen, naast wiskundige technieken die nodig zijn voor de ontwikkeling van nieuwe innovatieve oplossingen bieden.


De missie van de Electrical Power Engineering Program in Masdar Institute is om studenten te voorzien van de fundamentele kennis, vaardigheden en professionele ervaring die nodig zijn voor een succesvolle loopbaan in de industriële en academische rollen die alternatieve energie en duurzame technologieën te betrekken. Afgestudeerden van de Electrical Power Engineering Program in Masdar Institute in staat zal zijn om samen te werken, uit te voeren onafhankelijk en multidisciplinair onderzoek, effectief te communiceren en hun rol bij het oplossen van mondiale uitdagingen te herkennen, en tegelijkertijd het bevorderen van duurzame principes engineering.

Programma Learning Outcomes

Na voltooiing van de Electrical Power Engineering Master of Science programma worden afgestudeerden verwacht dat zij de volgende resultaten te bereiken:

 • Succesvol toe te passen geavanceerde concepten van de fundamentele wetenschappen en techniek te identificeren, te formuleren en oplossen van complexe elektrische energietechniek problemen.
 • Succes geavanceerde concepten van de elektrische energietechniek gelden voor de analyse, het ontwerp en de ontwikkeling van elektrische systemen, onderdelen, apparatuur of applicaties om de gewenste behoeften van de samenleving professioneel en ethisch te voldoen.
 • Gebruik geavanceerde technieken, vaardigheden en moderne wetenschappelijke en technische software voor de beroepspraktijk.
 • Succesvol toe te passen geavanceerde concepten van elektrische centrales en elektronika voor het ontwerpen en ontwikkelen van elektrische / elektronische hardware systemen voor een effectieve omzetting van hernieuwbare energie, controle en macht levering.
 • Maken gebruik van een geavanceerde benadering voor het ontwerpen en uitvoeren van experimenten, en om gegevens te analyseren en te interpreteren.
 • Effectief te communiceren in schriftelijke en mondelinge vorm, zowel individueel en als lid van een multidisciplinair team, en dus tot de voortgang van de wetenschappelijke bevindingen op nationaal en internationaal niveau met succes te zetten.

Onderzoek

Electrical Power Engineering onderzoek aan Masdar Institute is gericht op het verstrekken van de belangrijkste ontwikkelingen in de belangrijkste gebieden van elektrisch ontwerp en de exploitatie van hernieuwbare energie en duurzame technologie. Specifieke onderzoeksthema's omvatten, maar zijn niet beperkt tot, smart grids, modellering en controle van inverters voor hernieuwbare energie, innovatieve bescherming en controle technieken aan de macht systemen en elektrische machine design. Voorbeelden van lopende Electrical Power Engineering onderzoeksactiviteiten op Masdar Institute zijn als volgt:

 • Smart grid controle en bescherming
 • Effecten van hernieuwbare energie op de macht systemen
 • werking elektriciteitsmarkt met stochastische bronnen
 • Beheer van de vraagzijde
 • Hernieuwbare generatie modeling
 • Vermogenselektronische omzetters voor hernieuwbare energiebronnen

Leerplan 

Alle studenten voor alle programma's zijn verplicht om vier programma kern cursussen te nemen. Bovendien moet elke student volgende doen:

 • Drie keuzevakken uit een programma met de goedkeuring van adviseur
 • Één universiteit kernvak - Sustainable Energy
 • 24 studiepunten van de thesis (3 voor 1 jaar Fall, 3 voor 1 jaar van de lente; 6 voor de zomer, 6 voor het 2e jaar Fall, 6 voor het 2e jaar Spring)

Toelatingseisen

 • Een relevante undergraduate degree - undergraduate graden moet zijn op het gebied van wetenschap, techniek of informatica
 • CGPA - De minimaal vereiste voor overweging voor opnames is 3,0 op een schaal van 4,0
 • GRE scores - De minimale score vereist op de GRE Quantitative ligt op 700 (of 155 op de nieuwe schaal). Er is geen cut-off score voor de verbale en analytische, maar deze scores zijn ook belangrijk en geëvalueerd. De GRE examen kan geen afstand worden gedaan.
 • TOEFL (of academische IELTS) - De minimum TOEFL-score nodig is 91 (Internet-based) op de internationale TOEFL. Equivalent papier / computer-based TOEFL wordt ook geaccepteerd. De TOEFL kan alleen worden afgeweken voor Engels als moedertaal. De minimale academische IELTS score nodig is 6,5.
 • Hoge cijfers en scores zijn een voorwaarde, maar zijn geen garantie voor toelating. Toelating normen zijn in overeenstemming met die van het MIT.
Laatst bijgewerkt op feb 2016

Over de school

Masdar Institute of Science and Technology is the world’s first graduate-level university dedicated to providing real-world solutions to issues of sustainability. A world-class research-driven univers ... Lees meer

Masdar Institute of Science and Technology is the world’s first graduate-level university dedicated to providing real-world solutions to issues of sustainability. A world-class research-driven university, the Institute focuses on the science and engineering of advanced alternative energy, environmental and sustainability technologies. Lees Minder