Msc in data techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Big Data en Data Techniek

Big gegevens bleek grote potentieel, maar brengt grote uitdagingen tegelijk. Aan de ene kant is big data besturen van de volgende fase van technologische innovatie en wetenschappelijke ontdekking. Dienovereenkomstig is big data genoemd de "gouden" van de digitale revolutie en de informatie die leeftijd. Anderzijds wordt de globale hoeveelheid data groeit in een tempo dat lijkt moeilijk te controleren zijn. In dit licht bezien, is geconstateerd dat we "verdrinken in een zee van gegevens". Geconfronteerd met deze vooruitzichten en de risico's, de wereld vraagt ​​om een ​​nieuwe generatie van data-specialisten. Data engineering is een bezig met big data opkomende beroep zal data-acquisitie, data management en data-analyse. U te voorzien van up-to-date kennis en cutting-edge computationele gereedschappen, data techniek heeft alles wat nodig is om het tijdperk van big data te beheersen.


Programma Features

De Data engineering programma ligt bij Jacobs University, een eigen en internationaal Engels-talige academische instelling in Bremen, Duitsland. De twee jaar durende programma biedt een fascinerend en diepgaand inzicht in de grondslagen, methoden en technieken van big data. Studenten nemen een op maat gemaakte curriculum bestaat uit lezingen, tutorials, laboratoria trainingen en hands-on projecten. Ingebed in een levendige academische context, wordt het programma gegeven door gerenommeerde experts. In een unieke omgeving, de studenten samen te werken ook met professionals uit de industrie in de geselecteerde cursussen. Belangrijkste onderdelen van het programma en de gebieden van specialisatie zijn:

 • De Big Data Challenge
 • data analytics
 • Big Data Bases en Cloud Services
 • Principes van Statistische modellering
 • Data Acquisition Technologies
 • Big Data Management
 • Machine Learning
 • internet van dingen
 • Data Visualization en Beeldverwerking
 • Documentanalyse
 • Internet Security en privacy
 • Juridische aspecten van Data Engineering en gegevens Ethiek

Kunt u gebruik maken van het contactformulier om meer informatie te vragen over de gegevens engineering curriculum.


Carrièremogelijkheden

De vraag naar data-ingenieurs is enorm - in de industrie, de handel en de publieke sector. Van IT te financieren, van de automobielindustrie tot olie en gas, van gezondheid tot de detailhandel: bedrijven en instellingen in bijna elk domein moeten experts voor data-acquisitie, data management en data-analyse. Met een MSc in Data Engineering, zul je uitblinken in de meest opwindende en lonende veld met zeer aantrekkelijke salarissen. Ook een MSc in Data Techniek kun je doorstromen naar een doctoraat en een carrière in de wetenschap en onderzoek.


Toepassing en toelating

De Data engineering programma start in de eerste week van september van elk jaar. Kunt u gebruik maken van het contactformulier om meer informatie over hoe toe te passen aanvragen. Wij kijken uit naar uw aanvraag.


Beurzen en financieringsmogelijkheden

Alle aanvragers worden automatisch in aanmerking voor verdiensten gebaseerde beurzen van maximaal € 12.000 per jaar. Afhankelijk van de beschikbaarheid, zijn extra beurzen gesponsord door externe partners aangeboden aan hoogbegaafde leerlingen. Bovendien kan elke toegelaten kandidaat een individueel financieel pakket aanbod met aantrekkelijke financieringsmogelijkheden aan te vragen.


Campusleven en accommodatie

Groene en schaduwrijke campus Jacobs University biedt veel meer dan gebouwen voor onderwijs en onderzoek. Het is de thuisbasis van een interculturele gemeenschap die ongekend is in Europa. Een Student Activities Center, diverse sportfaciliteiten, een muziekstudio, een student-run café / bar, concertzalen en onze Interfaith Huis ervoor te zorgen dat je altijd iets interessants te doen zal hebben. Daarnaast biedt Jacobs University accommodatie voor afgestudeerde studenten op of buiten de campus.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Jacobs University is a private English language university located in Bremen and one of the most international academic institutions in Germany. It attracts highly talented and open-minded students fr ... Lees meer

Jacobs University is a private English language university located in Bremen and one of the most international academic institutions in Germany. It attracts highly talented and open-minded students from all over the world. More than 1,300 students from over 100 nations currently live and study on our residential campus. In Germany’s leading university rankings, Jacobs University has consistently achieved top marks. Lees Minder