Msc in data analytics

National College of Ireland

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Msc in data analytics

National College of Ireland

MSc in Data Analytics

Dit informatica cursus heeft als doel om kwalitatief hoogwaardige, technisch bekwame, innovatieve afgestudeerden die leidende beoefenaars op het gebied van data-analyse zullen worden produceren. Na afronding van deze cursus, zal afgestudeerden in staat zijn om:

  • Voeren onafhankelijk onderzoek en analyse op het gebied van data analytics
  • Implementeer een onderzoeksidee behulp van de nieuwste praktijken in de branche
  • Aantonen deskundige kennis van data-analyse en statistieken
  • Kritisch beoordelen en evalueren van zakelijke en technische strategieën voor data analytics
  • Ontwikkelen en zakelijke en technische oplossingen voor data-analyse uit te voeren

Over deze cursus

De cursus structuur is geschikt voor een breed publiek van leerlingen waarvan de specifieke belangen in de data-analyse kunnen worden ofwel technisch gerichte of zakelijke gericht. Alle studenten zullen ook de blootstelling aan relevante juridische vraagstukken en commercialisering van producten overwegingen in verband met het veld data analytics krijgen.

De cursus zal worden geleverd met behulp van wetenschappelijk onderzoek, de industrie gedefinieerde praktische problemen, en case studies. Deze aanpak zal uiteraard bevorderen een diepere kennis van het vakgebied en creëren overdraagbare vaardigheden voor het werk zoals kritisch denken, probleemoplossend, creatief denken, communicatie, teamwork en onderzoeksvaardigheden. De cursus wordt compleet geleverd per faculteit en de praktijk van het bedrijfsleven met bewezen expertise in data-analyse.

Wie is de cursus voor?

Deze cursus is ideaal voor afgestudeerden die op zoek zijn om vooruitgang te boeken in de opkomende data analytics markt om hun potentiële verhoging van de werkgelegenheid. De cursus is geschikt voor afgestudeerden die technische of wiskundige probleemoplossende vaardigheden. Afgestudeerden van disciplines die deze vaardigheden niet hebben ontwikkeld, moet in staat zijn om een ​​proeve van bekwaamheid voor het oplossen van technische of wiskundig probleem te demonstreren.

Award en Progression

De Master of Science in Data Analytics wordt toegekend door QQI op niveau 9 op het nationale kader van kwalificaties. Studenten die met succes deze cursus te voltooien kunnen op niveau 10 van de NFQ ontwikkelen tot een belangrijke award.

Toelatingseisen

Een honours (niveau 8) primaire opleiding met een 2,2 award of hoger in een verwante discipline. Het college heeft een erkenning van Eerder Verworven Competenties (RPEL) regeling betekent dat aanvragers die niet voldoen aan de normale academische eisen kan worden beschouwd op basis van relevante werkervaring en andere ervaring.

Indicatief Schedule

Studenten moeten beschikbaar zijn voor de klassen van 09.00-18.00 maandag tot en met vrijdag. Class dagen en tijden variëren.

DUUR

Deze cursus strekt zich uit over 1 academisch jaar; 2 semesters in totaal.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Locations
Ierland - Dublin, County Dublin
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Ierland - Dublin, County Dublin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan