Msc in Cyberpsychology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wat is Cyberpsychology?

Cyberpsychology is de studie van de menselijke geest en gedrag in de context van mens-techniek interactie. Het omvat alle psychologische fenomenen die geassocieerd met of beïnvloed door opkomende technologie.

Dit MSc bestudeert menselijke interacties met andere opkomende technologieën, waaronder het internet, mobiele computers, mobiele telefoons, gameconsoles, virtual reality, digitale media en andere technologie, die het vermogen om menselijk gedrag te veranderen heeft aangetoond. Zij is van mening de gevolgen van de veranderende trends, zoals technologische convergentie, op individuen. Cyberpsychology onderzoekt ook menselijke interacties met minder alomtegenwoordige technologieën, zoals cyborgs en kunstmatige intelligentie.

Het programma streeft naar afgestudeerden te voorzien van een diepgaand inzicht in hoe mensen omgaan met technologie en in online omgevingen.

Na afloop van het programma, zult u in staat zijn om:

  • Bepalen wat de belangrijkste psychologische concepten aan de virtuele wereld relevant - onderzoek hoe mensen gebruik maken van de huidige technologieën - analyseren veranderende patronen van de technologie gebruik - voorspellen opkomende en toekomstige trends in de technologie gebruik - adviseren over het gebruik van de huidige technologie - kritiek op het gebied van Cyberpsychology - geschikte toepassing psychologisch onderzoek methoden om de Internet - hun vaardigheden en kennis toepassen op praktische contexten - voltooien van een stuk van het onderzoek in Cyberpsychology - werk binnen een online community - hun leerproces evalueren Cyberpsychology en plannen van hun toekomstige leerbehoeften - nadenken over de gevolgen van de cyberwereld op het menselijk leven - te identificeren verschillen of verschillen tussen online en offline gedrag.

Doelstellingen en Leerdoelen

Wat kan ik doen als ik afgestudeerd?

De kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan zal van onschatbare waarde zijn in een breed scala van loopbanen en activiteiten, en dus kan worden toegepast op vrijwel elke poging met betrekking tot technologie.

Afgestudeerden hebben werk gevonden met social networking websites of als usability experts en online onderzoek specialisten. Anderen hebben het programma afgerond om hun prestaties in hun huidige werk te verbeteren als journalisten, marketingspecialisten, opvoeders of IT-professionals.

Dit MSc zal zeer relevant voor individuen:

  • Van wie de werkgever / organisatie heeft een online aanwezigheid - die proberen om het potentieel van ICT te benutten om / help individuen en groepen te beoordelen - die werken met jongeren en technologie - die proberen te integreren - die in zorgorganisaties ontwikkelen van een online aanwezigheid te werken ICT naar werk of onderwijs.

Welke modules zal ik studeren?

Jaar 1

Principles of Psychology Online, Internet Research Methods (SPA) Psychologie van de Virtual Reality & Kunstmatige Intelligentie

Jaar 2

Research Project, Sociale psychologie van het internet en Computer Mediated Communication, Human Computer Interaction, Consumer Cyberpsychology.

Dit MSc zal worden geleverd door middel van een mengsel van aangezicht tot aangezicht en blended learning (online aangevuld met face to face). Sommige modules kunnen worden onderwezen als een blok, anderen lopen voor het hele jaar.

Wat zijn de Toelatingseisen?

  • Undergraduate kwalificatie van 2e klas Honours of hoger bij Honours Degree niveau - Aanvragers kunnen ook worden beschouwd, mits ze kunnen Honours Degree gelijkwaardigheid, die kan worden geverifieerd door middel van de EVC (Erkenning van Eerder Verworven Competenties) proces te demonstreren - Vorige psychologische studie niet essentieel - Genomineerde aanvragers kunnen worden opgeroepen voor een gesprek - Twee referenties moeten ook ondersteuning van uw aanvraag.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Dun Laoghaire Institute of Art, Design & Technology (IADT) was established as an autonomous higher education institution within the Institutes of Technology sector on April 1st 1997.

Dun Laoghaire Institute of Art, Design & Technology (IADT) was established as an autonomous higher education institution within the Institutes of Technology sector on April 1st 1997. Lees Minder