Msc in Cyberpsychology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onze MSc Cyberpsychology degree biedt u de mogelijkheid om de relevante academische en professionele vaardigheden te ontwikkelen om een ​​succesvolle carriere in cyberpsychologie, de psychologische studie van internet en digitale technologieën te starten. Deskundigen op het gebied van cyberpsychologie, internet en technologie leveren de cursus af.

De cursus is ontworpen voor zowel psychologen als afgestudeerden van andere gerelateerde disciplines, bijvoorbeeld media of IT. Het kan interessant zijn als u een carriere in cyberpsychologie wilt nastreven, ofwel in elke organisatie die gebruik maakt van een vorm van cyberpsychologie (dat wil zeggen een web-aanwezigheid) of in onderzoek of academie.

Studenten krijgen waardevolle eerstehandse praktijkervaring door de voltooiing van acht weken werkgebaseerd leren als cyberpsycholoog in een cyber-industrie of andere professionele werkplek. U profiteert ook van carriereadvies en mentoring gedurende de loop van de cursus. Deze graad is beschikbaar als zowel een voltijdse als een deeltijdse optie.

Waarom kies de MSc Cyberpsychology?

Deze cursus biedt u de basis voor de volgende fase van uw academische en professionele ontwikkeling en een solide kader voor een professionele loopbaan in cyberpsychologie of geassocieerde beroepen.

U ontwikkelt uw kennis van cyberpsychologie theorie en praktijk en verken de ethische, culturele, politieke en juridische problemen die voortvloeien uit cyberpsychologische praktijk en onderzoek. U zult ook door middel van een op werk gebaseerde leermogelijkheid waardevolle ervaring opdoen als een cyberpsychologie-practicum, en zal een onderzoeksproject over een cyberpsychologie thema van uw keuze voltooien.

Een ondersteunende en actieve onderzoeksomgeving

Gedurende de cursus profiteert u van onderzoeksinformatie. Lees meer over ons psychologisch onderzoek.

Psychologie aan NTU heeft een gevestigde reputatie internationaal onderzoek en is een van de top stijgers in de REF 2014 onderzoek rankings. De 2014 Assessment toonde ook:

 • 100% van onze impact op onderzoek is internationaal uitstekend, met 73% omschreven als wereldleider.
 • Ons onderzoek impact en output is het hoogste van alle Britse afdeling psychologie met een gelijkwaardige onderzoeksomgeving.
 • 60% van onze onderzoeksresultaten werd internationaal uitstekend beschouwd of wereldwijd in REF 2014.

Carrière

In de loop van de cursus ontvang je één-op-één carrière ondersteuning en mentoring. Het cursus team heeft momenteel links naar diverse organisaties zoals de National Video Game Arcade, Confetti Media Group, ICN, Holovis International, Fuzzy Frog, British Aerospace en Marconi Electronic Systems, Redsock, Esendex en Boom Online.

Als afgestudeerd aan MSc Cyberpsychology kunt u de belangrijkste kenmerken van cyberpsychology onderzoek en praktijk kritisch beoordelen en toepassen. Bewustwording van uw eigen ervaringen en kenmerken zal uw kennis en vaardigheden informeren over de wetenschap en de praktijk van cyberpsychologie. Uw werkgebaseerde leerervaring in een cyberpsychologie-omgeving vormt de basis voor de ontwikkeling van essentiële inzetbaarheidsvaardigheden, waaronder teamwerk en effectieve communicatie.

Aangezien de MSc Cyberpsychology zeer multidisciplinair is, biedt het een breed scala aan carrièremogelijkheden op, omdat het van toepassing is op en relevant is voor elke organisatie met een online aanwezigheid. Gebieden die afgestudeerden kunnen werken, kunnen:

 • gaming
 • sociaal netwerken
 • Online dating websites
 • Bruikbaarheidstesten
 • Consultancy media industrieën
 • cybersecurity
 • virtuele realiteit
 • mobiele apps
 • online
 • ontwerp
 • online marketing
 • Online retail
 • journalistiek
 • Onderzoek
 • onderwijs
 • gezondheidszorg
.

Toelatingseisen

 • Je hebt een baccalaureus diploma (minimum 2.2) nodig in de psychologie of een geallieerde discipline zoals sociale wetenschappen, verpleegkunde, gezondheidsgerelateerde praktijk, of wet of andere erkende equivalente kwalificatie.
 • Aanvragers zonder dergelijke kwalificaties worden individueel beschouwd, maar zullen moeten aantonen hoe hun ervaringen en kennis en / of hun beroepskwalificaties (zoals RMN, RN) hen in staat stellen deze opleiding op Masters Level in hun Persoonlijke Verklaring te studeren.
 • In het aanvraagformulier is een schriftelijke verklaring nodig waarin u de redenen om de MSc Cyberpsychology te verlangen, uiteenzetten. We zullen kijken om ervoor te zorgen dat u een goede reden voor deelname aan de cursus op basis van een realistische inschatting van de materialen worden bestudeerd en de daarmee verband houdende praktijkgebieden. De juiste theoretische kennis, werkervaring of interesse in het werken op het gebied van cyberpsychologie wordt beschouwd als voordelig naast persoonlijke eigenschappen, zoals interesse in technologie en goede communicatievaardigheden, die essentieel zijn voor een carrière in de cyberpsychologie.
 • Aanvragers die succesvol zijn na de beoordeling van hun aanvraagformulier door het cursus team, worden uitgenodigd voor een interview met leden van het cursus team. Dit kan behels het voltooien van psychometrische tests, een probleemgerichte taak en / of groepswerk.
 • Engelse taal toegangsvereisten: contacteer ons voor meer informatie.

Kosten en financiering

Voor meer informatie over de kosten en mogelijke financieringsmogelijkheden bezoeken www.ntu.ac.uk/s3fees

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of Social Sciences promotes excellence in higher education, research and consultancy. We offer a diverse range of courses at undergraduate, postgraduate and professional level. Students can ... Lees meer

The School of Social Sciences promotes excellence in higher education, research and consultancy. We offer a diverse range of courses at undergraduate, postgraduate and professional level. Students can select courses that have been designed in partnership with professional bodies and outside organisations within the public and private sector. Here at the School of Social Sciences, we aim to make a difference to society and the lives of those within it. Lees Minder