Lees de Officiële Beschrijving

Elke moderne organisatie geconfronteerd veiligheidsrisico's die hun waardevolle activa bedreigen; Daarom is het noodzakelijk om beveiligde informatie- en communicatiesystemen te beschermen tegen deze bedreigingen te ontwerpen. Wat meer is, hebben de veiligheid en bedreigingen in ontwikkeling hand in hand, waardoor de last van de veiligheid en informatie verzekering een continue uitdaging die alleen hoogopgeleide professionals aankan.

Dit programma biedt een uitgebreid curriculum dat de nadruk legt op de communicatie-netwerken en de onderliggende technologieën en kwetsbaarheden, terwijl op hetzelfde moment met betrekking tot kritische onderwerpen zoals informatiebeveiliging, forensisch onderzoek, juridische en ethische kwesties, etc. De lessenreeks van vooraanstaande academici uit Griekenland en het buitenland, samen met projecten en het proefschrift werken, ervoor te zorgen dat studenten af ​​uitgerust met state-of-the-art wetenschappelijke kennis en moderne praktische vaardigheden, die op weg zeer concurrerend op internationaal niveau te worden.

Dit programma is bedoeld voor de Universiteit afgestudeerden van Telecommunicatie, Informatica / Informatica en Elektrotechniek, maar ook voor Natuurwetenschappen en de Economische en Bedrijfskundige departementen, met een sterke achtergrond in ICT en een sterke motivatie om een ​​carrière in de communicatie en Cyber ​​Security gerelateerde domeinen te streven .

De Structuur

De MSc in Communicatie en Cyber ​​Security (full-time) is een 14-maanden durend programma onderwezen over drie termen. Lezingen vinden vooral plaats op doordeweekse avonden. Het is ook beschikbaar in part-time mode meer dan 26 maanden voor degenen die niet kunnen verbinden tot een full-time programma, hetzij voor werk of om andere redenen.

Bij aankomst in het IHU alle studenten wonen basiscursussen in Java en SQL, dat is gericht op alle inkomende studenten op hetzelfde niveau met betrekking tot een aantal van de kennis van programmeren die nodig is brengen. Tijdens de eerste termijn, zijn alle studenten verplicht om vijf (5) verplichte kernvakken volgen. Tijdens de tweede termijn, volgen alle studenten nog drie (3) verplichte vakken gecombineerd met twee (2) keuzevakken. Tot slot, tijdens de derde term, werk is uitsluitend gewijd aan de masterproef.

Deadlines

De IHU werkt voortschrijdend toelating basis, in twee (2) ronden van toepassingen.

  • Toepassing Ronde 1 cut-off datum: 15 juni 2015 - Toepassing Ronde 2 cut-off datum: 16 oktober 2015 Dit betekent dat de kandidaten toe te passen voor en zijn het hele jaar door toegelaten tot onze programma's, tot het einde van de 1e ronde (juni 15 ). Ronde 2 aanvragen worden behandeld overeenkomstig de beschikbare plaatsen in het programma na ronde 1.

Wij wijzen er echter op dat u zo vroeg mogelijk van toepassing zijn op een snelle reactie en plaats beschikbaarheid te garanderen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 17 andere vakken van International Hellenic University (IHU) »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
14 - 26 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
4,000
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019