Msc in cognitieve wetenschappen en technologieën: van neuron tot cognitie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma Overzicht

Onze masteropleiding biedt cursussen in de cognitieve psychologie, cognitieve neurowetenschappen en neuro-modellering. Samen vormen deze disciplines bestuderen hoe herinneringen, emoties, cognitie en bewustzijn echt werken. Studenten volgen colleges in het Engels en de praktijk in vooraanstaande laboratoria van Moskou en van onze internationale partners. Vooraanstaande wetenschappers begeleiden praktijkonderwijs en het schrijven van de masterproef van studenten in het tweede jaar. Het programma wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met de École Normale Supérieure en Aarhus University uitgevoerd.

Cognitieve psychologie

Moderne cognitieve psychologie is een experimentele discipline die het ontstaan ​​en de werking van de geest, de hersenen en intelligentie bestudeert. Ons programma richt zich op de perceptie, de controle van aandacht en motorische reacties, de vorming van mentale representaties, de dynamiek van het geheugen ophalen, leren, cognitieve ontwikkeling en verdeling, de mechanismen van redeneren, taal en het oplossen van problemen.

Cognitieve neurowetenschappen

Een integratie van de psychologie en de neurowetenschappen - Cognitive Neuroscience - onderzoekt neurale systemen die ten grondslag liggen complexe gedragingen zoals emoties, taal, aandacht, geheugen, enz. Methoden die in de cognitieve neurowetenschappen omvatten een breed scala van experimentele paradigma vanaf psychofysica en cognitieve psychologie, neurologie en psychiatrie, en eindigend met elektrofysiologische studies van neurale systemen en, in toenemende mate, cognitieve en gedragsmatige genomics genetica. Recente doorbraken in brain imaging-technologie mogelijk cognitieve neurowetenschappers om een ​​live menselijk brein aan het werk zien met behulp van state-of-the-art methoden zoals functionele magnetische resonantie imaging (fMRI), magneto en elektro-encefalografie (MEG, EEG), de hersenen genavigeerd transcraniële magnetische stimulatie (NTM), transcraniële directe / wisselstroom stimulatie (tDCS / TAC's).

Wat zijn de voordelen van onze masteropleiding in vergelijking met soortgelijke projecten?

Wij zijn de enige Engels-talige master cognitieve wetenschappen in Rusland. Onze docenten zijn actief wereldklasse wetenschappers waaronder de zeer geciteerde onderzoekers op het gebied van cognitieve psychologie, cognitieve neurowetenschappen, neuroeconomics, neurolinguïstiek en andere interdisciplinaire gebieden. Dankzij onze internationale partners laboratoria studenten hebben een toegang tot het gehele scala van neuroimaging technieken die unieke kans voor de ontwikkeling van jonge onderzoekers.

Wat zal ik studeren?

De masteropleiding omvat een breed scala van cognitieve psychologie en cognitieve neurowetenschappen disciplines. Onderwijs begint met inleidende cursussen van de psychologie, wiskunde en neurowetenschappen. Cognitieve psychologie spoor omvat dergelijke disciplines als "Visuele waarneming en aandacht", "denken en emotionele modulatie van cognitie" en "Memory, leren en cognitieve ontwikkeling". Studenten worden ook aangeboden aan de cognitieve neurowetenschappen disciplines zoals "Neuroimaging technieken", "Behavioral genetica en neurogenetica", "Computational Neuroscience", en "Neuroeconomics" te bestuderen. Daarnaast zijn vele optionele cursussen zijn beschikbaar, bijvoorbeeld "Praktische cursus over niet-invasieve hersenstimulatie technieken en elektro-encefalografie" en "Computational modelling".

Waar zal ik werken?

 • Onderzoekslaboratoria en internationale onderzoekscentra.
 • Bedrijven ontwikkelen van projecten op de optimalisatie en evaluatie van de interfaces van de gebruiker.
 • Universiteiten en scholen.
 • Projecten op brain-computer interface ontwikkeling
 • Klinische toepassing - pre-operatie hersenen in kaart brengen
banier

Vereisten

Alle aanvragers moeten de volgende documenten:

 • CV / CV
 • Motivatiebrief (500-1000 woorden)
 • Scans van diploma's en academische transcripties
 • Twee brieven van aanbeveling (ten minste één van iemand die bekend is met uw academische werk)
 • Internet of papieren kopieën van uw research papers, waaronder diploma projecten
 • Scan van Engels taalvaardigheid examenresultaten (IELTS of TOEFL)

Moedertaalsprekers van het Engels en studenten die een volledige opleiding uitsluitend in het Engels hebben afgerond niet nodig om een ​​bewijs van hun vermogen om Engels te dienen. Alle andere aanvragers moeten de testresultaten niet meer dan twee jaar in te dienen.

Het programma houdt in aanzienlijke hoeveelheden van de cursussen in het Engels. Alle aanvragers moeten het Engels Test ondergaan HSE of zorgen voor een Engels Language Proficiency Certificate.

Onze minimale eisen:

 • IELTS score van 6 of hoger
 • TOEFL IBT (Internet Based) Score van 80 of hoger
 • TOEFL PBT (papieren) Score van 500 of hoger
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Consistently ranked as one of Russia’s top three universities, the National Research University Higher School of Economics (HSE University) sets itself apart by its internationally-minded, research-dr ... Lees meer

Consistently ranked as one of Russia’s top three universities, the National Research University Higher School of Economics (HSE University) sets itself apart by its internationally-minded, research-driven approach to higher education. Based in the vibrant centre of Moscow, with campuses in St. Petersburg, Nizhny Novgorod and Perm, HSE offers outstanding academics at all levels and includes more than 40 English-taught Master’s programmes and 8 English-taught Bachelor's degree programmes. Lees Minder
Moskou , Sint Petersburg + 1 Meer Minder