Msc in business administration

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

MSc in Business Administration


Wilt u de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te gaan met complexe problemen in het management te krijgen? Dan moet je een van de specialisaties van deze graad te kiezen.


In de Master's Degree in Business Administration leer je om te gaan met complexe management vraagstukken. Er zijn vier nummers die allen gespecialiseerd zijn in een bepaald gebied van bedrijfskunde:

  • Change Managemen
  • Organizational & Management Control
  • Small Business & Entrepreneurship
  • Strategic Innovation Management


Het programma is bedoeld voor studenten met een academische achtergrond in Business, Management, Financiën of Marketing.


Elke specialisatie heeft een hoge academische standaarden en onderzoek gericht. Daarom, al uw docenten zijn onderzoekers. Je zult intensief werken in kleine groepen. Af en toe wordt een gastdocent van een bedrijf uitgenodigd over hun deskundige ervaringen in de wereld van business administration te spreken. Alle specialisaties zijn internationaal georiënteerd.


Toelatingseisen - internationale studenten

Wiskunde toets


Je hebt een GMAT of GRE om een ​​Master of Science programma in te voeren aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde.


GMAT score:

  • 600 of hoger: u automatisch worden geaccepteerd, mits u voldoet aan alle andere eisen
  • 500 of hoger: de uiteindelijke beslissing zal worden genomen door de toelatingscommissie


GRE score: Of je nodig hebt om een ​​positieve GRE-examen resultaat voorleggen.


Vrijstellingen: Controleer vrijstellingsverordeningen voor een GMAT / GRE-test.

Internationale student: vooropleiding


Zakelijk, Management, Human Resource Management, Economie, Econometrie, Internationale Economische Betrekkingen / Trade of Accountancy: om van toepassing op deze master zijn, een academische bachelor's degree in het gebied van nodig.


Om te beoordelen of uw educatieve / academische achtergrond voldoet aan de specifieke eisen van het programma, zullen we rekening houden met het niveau en curriculum van uw eerdere studies, en de kwaliteiten die je hebt verkregen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astr ... Lees meer

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astronaut and the first president of the European Central Bank. Geographically, the University is rooted in the Northern part of the Netherlands, a region very close to its heart. Lees Minder
Groningen , Leeuwarden + 1 Meer Minder

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited