Lees de Officiële Beschrijving

De tweejarige masteropleiding in Business Administration - Strategie en Management in Internationale Organisaties (SMIO) is bedoeld om toekomstige leiders met een goed beoordelingsvermogen, die goed uitgebalanceerde beslissingen kunnen nemen opvoeden.

Het programma combineert fundamentele academische kennis (denken en redeneren) en ervaringskennis (vaardigheden) om studenten voor te bereiden om te gaan dan het toepassen van bekende oplossingen voor bekende problemen. Na succesvolle afronding van het programma zullen de studenten een goede analytische vaardigheden en het vermogen om strategisch te denken verworven hebben. De internationale focus van de cursussen en de internationale samenstelling van de SMIO klasse helpen om studenten voor te bereiden om te werken in internationale organisaties.

programma beschrijving

Term 1
De cursussen van de eerste termijn focus op de strategie door het bestuderen van de twee elementen die strategie verenigt: de binnenkant van de organisatie en de omgeving waarin het werkt.

De eerste cursus, Classic Leiderschap en Organisatie Dilemma's (15 ECTS), neemt strategie als uitgangspunt en onderzoekt een aantal klassieke dilemma's (zoals het gebruik van schaarse middelen tussen exploratie en exploitatie activiteiten verdelen) en de daaruit voortvloeiende leiderschap en organisatie uitdagingen.

De tweede cursus, Hedendaags International Management Paradoxen (15 ECTS), begint ook door te kijken naar de strategie, maar ziet er buiten de organisatie. Zij is van mening, in het bijzonder, globalisering kwesties en een grootschalige perspectief. De cursus zal in eerste instantie nemen u mee op een historische reis om u te helpen begrijpen hoe we eindigden waar we zijn, en vervolgens opnieuw in op een aantal uitdagingen en paradoxen die organisaties worden geconfronteerd.

De ontwikkelde in de eerste termijn vaardigheden zijn klassiek academische degenen zoals 'leren leren', argumentatieve schrijven, visualisatie methoden, retoriek, kritisch denken en analyse.

Term 2
De dilemma's en paradoxen die studenten ontmoet in de eerste termijn was van het soort dat onoplosbaar zijn -ze kunnen niet eens en voor altijd op te lossen, en moet continu worden beheerd. De tweede term daarom richt zich op analytische instrumenten en modellen die kunnen worden gebruikt voor het dilemma en paradoxen dat de eerste term geïntroduceerd beheren.

De term begint met Business Finance (7,5 ECTS), een hands-on cursus case-based, dat zich richt op hoe de technieken van zakelijke financiën toe te passen en op te lossen. Management Control Systems (7,5 ECTS) is de tweede loop van de termijn en richt zich op thema's als de prestatie-indicatoren en incentive systemen door middel van een aantal zaken. De derde cursus, Perspectives on Human Resource Management (7,5 ECTS), begint met klassieke HRM vraagstukken en gaat verder om te gaan met de hedendaagse modellen en uitdagingen, zoals hoe om te werken met HR in steeds tijdelijke en projectmatige organisaties.

De term eindigt met een project (7,5 ECTS) waarin u synthetiseren wat je hebt geleerd in de afgelopen twee voorwaarden. Twee benaderingen worden aangeboden, en uw keuze hangt af van uw interesses. De eerste benadering is om samen met een bedrijf te werken en helpen om een ​​probleem op te lossen. U bent dan naar een project rapport op basis van uw bevindingen te schrijven. De tweede benadering is geschikt voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een wetenschappelijke carrière, en het gaat om het nemen van een probleemstelling en samen te werken met een van de hoogleraren van de afdeling. De ontwikkelde tijdens de looptijd vaardigheden zijn kwalitatieve en kwantitatieve analyse, argumentatie, schrijven, presenteren en communicatieve vaardigheden, project management, en teamwork.

TERM 3
De derde term richt zich ook op de analytische instrumenten en modellen die kunnen worden gebruikt om de dilemma's en paradoxen van de eerste termijn te beheren. De term begint met Strategy - klassieke en hedendaagse Bekeken (15 ECTS), die u laat kennismaken met de verschillende tijdperken van strategisch denken, in de vorm van 'Big', 'Best', 'Fast' en 'Beautiful'.

De tweede en laatste koers voor de scriptie is een keuze tussen twee opties. Als u geïnteresseerd bent in innovatie, project management, creatie en integratie van kennis zijn, en werken in high-tech bedrijven, kunt u ervoor kiezen om innovatie en Project Management (15 ECTS) te bestuderen. Maar als je geïnteresseerd bent in marketing en sales, en kwesties van branding, product design en begrijpen van de consument bent, kunt u kiezen voor een studie Uitgebreid Consumer Marketing (15 ECTS).

De term wordt afgesloten met de ontwikkeling van een voorstel voor de thesis van je meester. De ontwikkelde tijdens de looptijd vaardigheden zijn verdere kwalitatieve analyse en argumentatie.

TERM 4
De vierde termijn is geheel gewijd aan je master thesis (30 ECTS), die zal worden geschreven in teams van twee. Je zult zelfstandig ontwikkelen van een probleemstelling, het ontwerp en het uitvoeren van een studie, gegevens te analyseren, synthetiseren resultaten presenteren het allemaal in het schrijven en je werk te verdedigen in een openbare seminar. Elk paar zal worden benoemd een proefschrift adviseur en zal deel uitmaken van het proefschrift van de groep van de adviseur, die regelmatig bij elkaar om te bespreken en feedback te geven op het werk als het vordert geworden. De master's thesis zal binden samen het programma en verbeteren van uw vermogen om problemen zelfstandig en in een wetenschappelijke manier op te lossen.

Carrièremogelijkheden

Na afronding van het programma van de Business Administration master's, zullen de studenten in bevoegde analisten en concurrerende kandidaten voor de werkgelegenheid in de internationale organisaties in het algemeen. Studenten die gespecialiseerd zijn in innovatie en Project Management zal klaar om te werken binnen de high-tech bedrijven, en worden uitgerust met een speciale kennis van zeer innovatieve instellingen en projectmatig organiseren. Studenten die gespecialiseerd zijn in marketing zal in plaats daarvan hebben een goede basis voor het begrijpen van het gedrag van klanten, nieuwe markt onderzoeksmethoden en merken. Onder onze alumni vinden we bijvoorbeeld consultants, business analisten, strategen innovatie, marketing en brand managers, HR-managers en projectleiders. Sommige alumni zijn ook begonnen met een eigen bedrijf, terwijl anderen hebben ervoor gekozen om een ​​academische carrière door middel van doctorale studies voort te zetten.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 22 andere vakken van Linköping University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
190,000 SEK
Alle anderen (per academiejaar); Burgers van binnen de EU / EER en Zwitserland: Geen collegegeld
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019