Msc human resource management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

MSc Human Resource


Hoe ga je te trainen en te motiveren medewerkers? Wat is uitstekend leiderschap? En hoe zorg je teams die zorgen voor grote prestaties te creëren? Human Resource Managers aan te pakken deze vragen.


In de opleiding van de eenjarige master in Human Resource Management (HRM) leer je om de organisatorische doelen te bereiken door het afstemmen van taken, rollen en posities met de strategie van een bedrijf en milieu. Ook leer je over de traditionele gebied van personeelsmanagement zoals werving, selectie en opleiding.


Als student van HRM u HRM-beleid en praktijken te verkennen. Je leert om te anticiperen op veranderingen die het beheer van het werk en de mensen van invloed binnen een organisatie. Dit kunnen interne en externe veranderingen. Daarom onderwerpen zoals technologische ontwikkeling, internationalisering van het bedrijfsleven en veranderende wetgeving van belang zijn als goed. Ook leer je om te functioneren binnen de verschillende management teams.


In dit programma neemt u specifieke HRM-cursussen zoals Werk Ontwerp en Team Processen. Daarnaast neem je leidinggevende cursussen en cursussen over maatschappelijke thema's zoals veiligheid en arbeidsomstandigheden sociaal. U vult het programma door het schrijven van een scriptie.


Toelatingseisen - Nederlandse studenten


Je hebt een GMAT of GRE om een ​​Master of Science programma in te voeren aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde.


GMAT score:

  • 600 of hoger: u automatisch worden geaccepteerd, mits u voldoet aan alle andere eisen
  • 500 of hoger: de uiteindelijke beslissing zal worden genomen door de toelatingscommissie


GRE score: Of je nodig hebt om een ​​positieve GRE-examen resultaat voorleggen.


Om van toepassing op deze master zijn, moet je een academische bachelor's degree in het gebied van Business, Management, Human Resource Management, Economie, Psychologie / Sociologie.


Om te beoordelen of uw educatieve / academische achtergrond voldoet aan de specifieke eisen van het programma, zullen we rekening houden met het niveau en curriculum van uw eerdere studies, en de kwaliteiten die je hebt verkregen. Deze evaluatie wordt uitgevoerd door de toelatingscommissie Officer en de toelatingscommissie uitgevoerd.


Vrijstellingen: Controleer vrijstellingsverordeningen voor een GMAT / GRE-test.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astr ... Lees meer

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astronaut and the first president of the European Central Bank. Geographically, the University is rooted in the Northern part of the Netherlands, a region very close to its heart. Lees Minder
Groningen , Leeuwarden + 1 Meer Minder

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited