msc human resource management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc Human Resource Management

&nbsp

Human resource managers in alle organsiations en sectoren worden geconfronteerd met steeds comlpex eisen die voortkomen uit binnen hun organisaties en van de onvoorspelbare externe omgeving.

&nbsp

Dat is de reden waarom ons programma zullen u voorzien van specialistische vaardigheden en kennis in human resource management (HRM) en een begrip van de bredere kwesties, zoals internationalisering. Factoren, waaronder de versoepeling van de beperkingen op het vrij verkeer van werknemers betekent dat veel medewerkers werken nu over de landsgrenzen heen. Dergelijke omstandigheden vragen om de capaciteit van human resource managers te ontwerpen en implementeren van strategische beleid en processen - een vaardigheid die je krijgt op dit programma.

&nbsp

U zult ook de vaardigheid ontwikkelen om te herkennen en het adres van ethische dilemma's en maatschappelijke aspecten als je verder komt in het programma, het begrijpen van de bijdrage aan het succes van een organisatie die door effectieve human resource management.

&nbsp

&nbsp

Programma Modules

&nbsp

Kritische Concepten en praktijken van HRM

Arbeidsverhoudingen Internationale vraagstukken in HRM Human Resource Development Strategisch leiderschap en Leading Change Beroepsvaardigheden Onderzoeksmethoden kiezen uit een Corporate Social Responsibility of Talent Management proefschrift of project

&nbsp

&nbsp

Entry Requuirements

&nbsp

Om in aanmerking te komen voor toelating, moeten aanvragers normaal bezitten:

  • een goede Honours diploma of gelijkwaardig
  • een goede beheersing van het Engels: als Engels niet je r eerste taal en je hebt niet onderzocht in het Engels in de laatste twee jaar, moet u een IELTS score van 6 hebben. 0 of TOEFL score van 550 (of 79 voor de internet-based test)
  • een academische referentie
Laatst bijgewerkt op okt 2011

Over de school

Hull University Business School is a leading UK business school dedicated to the development of responsible leadership for a complex world.

Hull University Business School is a leading UK business school dedicated to the development of responsible leadership for a complex world. Lees Minder