Msc human resource management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Steeds toenemende wereldwijde concurrentie betekent dat activiteiten zoals werving, selectie, retentie en training en ontwikkeling zijn echt op de voorgrond. Onze MSc is voor afgestudeerden van verschillende achtergronden die op zoek zijn naar een carrière in deze spannende, uitdagende en invloedrijke arena.

Ons internationaal georiënteerde programma biedt een wereldwijde focus op een reeks kwesties rond HRM theorie, beleid en praktijk, waardoor u een uitgebreid inzicht in de praktische toepassing van de theorie. U betaalt met een hoog niveau van kennis en helder inzicht in de huidige praktijk, intellectuele en politieke veranderingen die u waarschijnlijk te staan ​​in je carrière in HRM.

De MSc HRM pathway biedt een suite van de kern en keuzemodules die verkennen en kritisch relevant en eigentijds-HRM-gerelateerde theorieën en onderzoek te beoordelen, het geven van inzicht in hun praktische toepassingen.

Tegen het einde van het programma krijgt u een hoge standaard van kennis en begrip van de huidige praktijk, intellectuele en politieke uitdagingen voor beoefenaars op het gebied van human resource management. Deze omvatten:

  • De relatie tussen HRM en bedrijfsstrategie
  • De impact van HRM op de prestaties van het bedrijf
  • De uitdaging van het ontwikkelen van HRM-strategieën in een internationale context
  • De implicaties van nieuwe individuele en collectieve rechten werkgelegenheid
  • Omgaan met veranderingen en de invoering van nieuwe vormen van arbeidsorganisatie
  • Ervoor zorgen dat werknemers worden uitgerust met de nodige vaardigheden en kennis.

Het programma begint in september en loopt gedurende 12 maanden. Studenten zijn verplicht om 120 studiepunten van geleerd elementen en een 60 credit proefschrift ondernemen. Je zal de training in onderzoeksmethoden te ontvangen zodat u in staat te stellen het proefschrift, uitgevoerd tussen juni en september. De training bent u voorbereid voor promotie-onderzoek, moet je ervoor kiest om je studie voort te zetten.

Proefschrift

In de loop van het jaar zult u een onderzoek proefschrift ondernemen op een passende onderwerp, in september worden ingediend. U zult kies uw eigen onderwerp in overleg met het wetenschappelijk personeel, meestal voortbouwend op een bepaald gebied van belang van een van de onderwezen modules. U zult ook werken met de begeleiding van een supervisor bij de uitvoering van het onderzoek en het indienen van het eindwerk.

Waarom deze cursus bestuderen

De functie Human Resource Management is steeds belangrijker om zakelijke strategie en succes. Activiteiten zoals werving, selectie, behoud, beheer arbeidsverhoudingen, opleiding en loopbaanontwikkeling zijn zeer belangrijk om de financiële prestaties van organisaties als de concurrentie tussen bedrijven toeneemt.

Het programma is geschikt voor afgestudeerden die willen een carrière in human resource management, een gebied waarin er veel kansen te ontwikkelen. Het is onderscheidend in het zijn internationaal georiënteerd, en wordt aandacht besteed aan vraagstukken met betrekking tot HRM-theorie, beleid en praktijk.

Studenten hebben ook de mogelijkheid om een ​​persoonlijke ontwikkeling cursus te volgen bij een outdoor activiteiten centrum in het Verenigd Koninkrijk.

Toelatingseisen

Een goede Honours degree (2: 1 of hoger) of een postgraduate diploma van een Britse universiteit of gelijkwaardig.

Wij accepteren een scala aan kwalificaties uit verschillende landen - meer informatie over internationale toegangsvereisten Engels taalcijfers van 7,0 IELTS (niet minder dan 6,5 in een band), 95 TOEFL (met maar liefst 22 in een band) of 67 vaardigheden) Pearson Academische Test Engels is verplicht.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation ... Lees meer

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation places them within an elite group of global business schools. Set in the university's attractive 'redbrick' campus, in the industrial heartland of Britain, the School is proud of its 100 year history and close links with local business. Lees Minder